Η Lamborghini ετοίμασε πισωκίνητη Huracan

Επιτελους! Η Lamborghini (ξανα)κανει το θαυμα της. Στις 20 Νοεμβριου, στο Σαλονι Αυτοκινητου του Los Angeles, θα αποκαλυψει μια πισωκινητη version της Huracan, για τους λατρεις της πλαγιολισθησης. Τα καλα νεα δεν τελειωνουν εδω, καθως, οπως ακριβως εγινε με τον προκατοχο της Huracan, τη Gallardo, θα ακολουθησουν \”ειδικες\” εκδοσεις της πισωκινητης Huracan, αρχης γενομενης απο το 2016.
Αυτη η φωτογραφια εχει κατι το σεξιστικο επανω της

Η διαφορα, εδω, ειναι οτι δεν θα προκειται για \”φθηνοτερη\”, αλλα για αρκετα πιο extreme εκδοση της Huracan, αφου η πισωκινητη version δεν θα φορα \”απλα\” τον 5,2 λιτρων V10 με τους 602 ιππους, αλλα θα ειναι και ελαφρυτερη. Αρκετα ελαφρυτερη απο τη 1.422 κιλων τετρακινητη \”αδελφη\” της.

Και, μιας και την αναφεραμε την τετρακινητη, αυτη ηδη στελνει την πλειοψηφια της ροπης πισω (30:70) και μπορει, αν της ζητηθει, να στειλει μεχρι και το 100% στον… σωστο αξονα.
Γι\’ αυτο επιλεξαμε αυτη, που δεν προκαλει πονηρες σκεψεις


Το ερωτημα βεβαια, ειναι το γιατι η Lambo παρουσιαζει πισωκινητη εκδοση του supercar αυτου και γιατι τωρα. Η απαντηση κρυβεται στην… αγορα. Η Καλιφορνια (οι ΗΠΑ, αλλα συγκεκριμενα η Καλιφορνια) ειναι \”παραδοσιακη\” αγορα για τη Lamborghini. Η χρονικη στιγμη της παρουσιασης, θεωρειται ιδανικη για να τονωσει το ενδιαφερον δυνητικων πελατων προς τη μαρκα, μεχρι το 2016 οποτε και θα βγει στην παραγωγη, σε μια μαλλον δυσκολη στιγμη για το VAG Group.
Εκτος, βεβαια, και αν δουμε limited edition. Οπως εγινε με την πισωκινητη Gallardo, της οποιας παρηχθησαν μολις 250 μοναδες. Παντως, στις ΗΠΑ, κατι ψιθυριζεται για πισωκινητη Huracan LP610-4 Spyder. Κοντος ψαλμος αλληλουια…

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!