Η Nissan αποκαλύπτει το νέο NV300 Concept-van

Το ολοκαινουριο NV300 Concept-van αποκαλυπτει η Nissan στο Σαλονι Αυτοκινητου των Βρυξελλων, με σκοπο να τονισει την ευελιξια των επαγγελματικων οχηματων της, ως προς τις  εξατομικευμενες μετασκευες,  ολων των τυπων.


Η αποκαλυψη του πρωτοτυπου μοντελου ελαβε χωρα  στο Σαλονι Αυτοκινητου των Βρυξελλων, με τον χωρο φορτωσης του οχηματος  να ειναι πληρως εξοπλισμενος, ως κινητο ξυλουργειο. Διαθετει   πολυαριθμα πρακτικα και καινοτομα χαρακτηριστικα και δειχνει πως η μεγαλη γκαμα των Ελαφρων Επαγγελματικων Οχηματων (LCV) της Nissan,  μπορει να αποτελεσει τον τελειο συνεργατη για επαγγελματιες, οποιουδηποτε κλαδου των κατασκευων και του εμποριου.


\”Με το NV300 Concept-van, η Nissan σκεφτεται πραγματικα το μελλον του επαγγελματικου της οχηματος, ως ενος αυθεντικου συνεργατη για τους  επαγγελματιες\”, δηλωσε ο Francesco Giacalone, διευθυντης εμπορικου σχεδιασμου και μαρκετινγκ για τα  LCV της Nissan Europe. \”Ειναι πρακτικο, ευελικτο καθως και καινοτομο και αυτονομο,  με την προσθηκη του Nissan Energy ROAM. Πιστευουμε οτι εχει  μια τεραστια δυναμικη στον τομεα των LCVs και αποτελει βασικο παραγοντα διαφοροποιησης για τα εμπορικα οχηματα της Nissan\”.


Το NV300 Concept-van ερχεται  εξοπλισμενο με μια ενσωματωμενη λυση φορητης μπαταριας, που ονομαζεται Nissan Energy ROAM. H  συγκεκριμενη λυση, αποτελει ενα ολοκληρωμενο, αδιαβροχο πακετο παροχης ισχυος που προσφερει ανεση και αθορυβη ισχυ, χωρις εκπομπες ρυπων, ενω  το οχημα βρισκεται εν κινησει. Με χωρητικοτητα αποθηκευσης 700Wh και μεγιστη ισχυ εξοδου 1kW, αυτη η λυση φορητης μπαταριας ειναι ενας υπερσυγχρονος ενεργειακος κομβος για επαγγελματιες που κινουνται συνεχως.


Για εναν ξυλουργο που μετακινειται τακτικα λογω της φυσης του επαγγελματος, η λυση αυτη θα  του επιτρεπει να τροφοδοτει  με ρευμα τα εργαλεια του,  με εξαιρετικα αποδοτικο και φιλικο προς το περιβαλλον τροπο.


Συμπεριλαμβανομενων των μπαταριων δευτερου κυκλου, που ανακτωνται απο τα αμιγως ηλεκτροκινητα  οχηματα Nissan LEAF που  εχουν φτασει στο τελος της ζωης τους, το Nissan Energy ROAM ειναι το τελευταιο παραδειγμα που αναδεικνυει τον ηγετικο ρολο της Nissan στην αειφορο ενεργειακη τεχνολογια. Αξιζει να σημειωθει οτι η φορητη μπαταρια μπορει να φορτιστει και με ενα εξαρτημα ηλιακου φωτοβολταϊκου πανελ, που τοποθετειται στην οροφη του NV300 Concept-van, καθιστωντας την συγκεκριμενη  λυση πραγματικα  πρωτοποριακη.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!