Η Renault δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Με μια σειρα αθλητικων διοργανωσεων που λαμβανουν χωρα τον Σεπτεμβριο σε ολη την Ελλαδα, η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαρακης συνεχιζει την υποστηριξη της σε ξεχωριστες εκδηλωσεις που προβαλλουν με τον καλυτερο τροπο τις αξιες του αθλητισμου, αλλα και της αλληλεγγυης.

Ιδιαιτερα εντονη αθλητικη δραστηριοτητα παρουσιαζει ο Σεπτεμβριος με μια σειρα διοργανωσεων να συγκεντρωνουν μεγαλο αριθμο συμμετοχων. Μετα τον 30ο Ορεινο Μαραθωνιο Ολυμπου, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαρακης βρεθηκε διπλα στον 10ο Γυρο Λιμνης Ιωαννινων, ενω μεχρι το τελος του μηνα η ομαδα Passion for Life της Renault θα στηριξει εκδηλωσεις που ξεχωριζουν για το αθλητικο τους πνευμα, αλλα και τον εντονα κοινωνικο τους χαρακτηρα. 
10ος Γυρος Λιμνης Ιωαννινων (17-18 Σεπτεμβριου)

Με απολυτη επιτυχια ολοκληρωθηκε και φετος ο Γυρος Λιμνης Ιωαννινων, ο οποιος στη 10η επετειακη χρονια του, πραγματοποιησε ρεκορ συμμετοχων με 2.200 δρομεις να απολαμβανουν την υπεροχη διαδρομη γυρω απο την Παμβωτιδα. Με την υποστηριξη και της Ζυγουρας Α.Ε., Επισημου Διανομεα και Επισκευαστη Renault και Dacia στα Ιωαννινα, οι δρομεις ειχαν τη συνοδεια των μοντελων της Renault, με το νεο Renault Kadjar να δινει το ρυθμο εχοντας τη θεση του προπομπου με το χρονομετρο.


Street Relays – Θεσσαλονικη (24 Σεπτεμβριου)

Μετα την καλοκαιρινη αναπαυλα, τα Street Relays επιστρεφουν με τον αγωνα που θα πραγματοποιηθει το προσεχες Σαββατο 24 Σεπτεμβριου στην παραλια της Θεσσαλονικης. Τα Street Relays αποτελουν μια μοναδικη ευκαιρια τοσο για εμπειρους αθλητες, οσο και απλους ανθρωπους να συμμετεχουν σε ενα ξεχωριστο δρομικο δρωμενο που προαγει με τον καλυτερο τροπο την ομαδικοτητα. Με συνθημα το Passion for Running, η Renault συνοδευει τα Street Relays σε ολη την Ελλαδα, στηριζοντας μια διοργανωση βασικο χαρακτηριστικο της οποιας αποτελει και ο φιλανθρωπικος χαρακτηρας, με μερος των εσοδων του αγωνα της Θεσσαλονικης να προσφερονται για τις αναγκες του ιδρυματος «Αγιος Στυλιανος».



Ποδηλατικος γυρος Θεσσαλονικης (24-25 Σεπτεμβριου)

Εντονη η αθλητικη δραστηριοτητα στη Θεσσαλονικη, οπου παραλληλα με τα Street Relays θα πραγματοποιηθει και το 5ο Διεθνες Ποδηλατικο Διημερο. Η Renault θα συνοδευει τους ποδηλατες με τα μοντελα της, τοσο στον αγωνα αντοχης μεγαλης αποστασεως (141km) που θα εχει εκκινηση-τερματισμο τον Σταυρο Θεσσαλονικης, οσο και στο Circuit στο κεντρο της πολης που θα πραγματοποιηθει το πρωι της Κυριακης 25/9.


34o Σπαρταθλον (30 Σεπτεμβριου)

Στο πλευρο του Γιαννη Κουρκουρικη θα βρεθει και αυτη η χρονια η Dacia, με ενα Duster να αποτελει πολυτιμο συνοδο του στο 34ο Σπαρταθλον που θα εκκινησει την Παρασκευη 30 Σεπτεμβριου απο την Αθηνα και θα ολοκληρωθει περιπου 36 ωρες αργοτερα στην Σπαρτη εχοντας καλυψει συνολικη αποσταση 246χλμ! Ο Γιαννης Κουρκουρικης ειναι Πρωταθλητης Κωπηλασιας τα τελευταια 30 χρονια με Ολυμπιακες και Παγκοσμιες διακρισεις. Παραλληλα με τις διακρισεις του στην κωπηλασια αντιστοιχα εντυπωσιακη ειναι και η παρουσια του σε αγωνες μεγαλων αποστασεων και υπεραποστασεων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!