Θες να δεις και να οδηγήσεις τα επαγγελματικά της Mercedes-Benz;

Εναν πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα τροπο προτεινει η Mercedes-Benz Ελλας για να επιδειξει στο ευρυ κοινο τα συστηματα ασφαλειας των επαγγελματικων της οχηματων. Απο χθες, ως και σημερα 29 Σεπτεμβριου (10:00-18:00) η αυτοκινητοβιομηχανια διοργανωνει το Safety Weekend στο Αυτοκινητοδρομιο Μεγαρων, μια εκδηλωση για τα συστηματα ασφαλειας, που θα τα εχει ολα!


Εξεδικευμενοι εκπαιδευτες της Daimler απο τη Γερμανια σε συνεργασια με τους καταρτισμενους ανθρωπους της Mercedes-Benz Ελλας ειναι παροντες, για να δειξουν στους επαγγελματιες οδηγους και ιδιοκτητες & στελεχη επιχειρησεων που χρησιμοποιουν επαγγελματικα οχηματα ζωντανα εντος της κλειστης πιστας τα πρωτοπορα συστηματα ασφαλειας των ναυαρχιδων στην κατηγορια τους, Actros και Sprinter. 


Παραλληλα, διοργανωνονται μικρα σεμιναρια – Let’s Talk Workshops – οπου οι εξειδικευμενοι εκπαιδευτες της Mercedes-Benz εξηγουν με συντομο και περιεκτικο τροπο τη λειτουργια και συζητουν με το κοινο για τη χρησιμοτητα των συστηματων αυτων.




Οι φιλοι της μαρκας εχουν τη δυνατοτητα να διαπιστωσουν στην πραξη το ευρος των προτασεων αλλα και την ποικιλια λυσεων που μπορει να παρεχει η Mercedes-Benz Ελλας για να στηριξει καθε επαγγελματια στο εργο του. Ολα τα γνωστα αστερια βρισκονται στο χωρο του Αυτοκινητοδρομιου Μεγαρων: Απο τα ελαφρυτερα επαγγελματικα οπως το Citan, εως τα βαρυτερα οχηματα οπως το Arocs. Κι ακομα, το Edition 1, η συλλεκτικη εκδοση του νεου Actros που κυκλοφορει σε περιορισμενο αριθμο 400 οχηματων, το Sprinter, η X-Class, το Vito, το Atego, το Actros και το ανερχομενο αστερι Fuso Canter. 


Στο Safety Weekend \\κανει την πρωτη του εμφανιση στην Ελλαδα το eVito, το νεο αμιγως ηλεκτρικο van της Mercedes-Benz. Εκει, το κοινο εχει την ευκαιρια οχι μονο να το γνωρισει στατικα, αλλα και να το οδηγησει ωστε να ερθει ενα βημα πιο κοντα στην ηλεκτροκινηση και στην οδηγηση χωρις εκπομπες ρυπων.


Συμβουλοι πωλησεων ολων των κατηγοριων βρισκονται στο χωρο ετοιμοι να λυσουν οποιαδηποτε απορια αλλα και να προτεινουν το καταλληλο εργαλειο για καθε επαγγελματια, ειτε προκειται για αγορα νεου οχηματος, πιστοποιημενου μεταχειρισμενου απο το TruckStore, ειτε για πληροφοριες σχετικα με τις υπηρεσιες After-Sales. 

Και για οσους ανυπομονουν να βρεθουν πισω απο το τιμονι του επαγγελματικου των ονειρων τους, το διημερο αυτο γινεται συναρπαστικοτερο, αφου θα εχουν τη δυνατοτητα να οδηγησουν σε προκαθορισμενη εξωτερικη διαδρομη – περαν του eVito – την X-Class, το Vito, το Sprinter και το Citan. 


Το Safety Weekend υποσχεται πλουσιες εμπειριες για τους επαγγελματιες, διασκεδαση αλλα και γνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!