Ιδού το SUV της χρονιάς!

Αρκει, αραγε, η ομορφια για να ειναι πετυχημενο ενα αυτοκινητο; Σιγουρα οχι. Ιδιαιτερα οταν μιλαμε για ενα SUV επιδοσεων, το οποιο \”κουβαλαει\” ενα βαρυ σημα, ειναι πολλοι οι παραγοντες που θα κρινουν την αποδοχη και, κατα συνεπεια, την επιτυχια του. Η Alfa Romeo το ηξερε αυτο και γι\’ αυτο εβαλε ολη την τεχνη της στο πρωτο της SUV, τη Stelvio. Και η αναγνωριση, ηρθε αμεσα. 


Σημερα, η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio παιρνει τον τιλτο \”SUV of the Year 2018\” απο το γερμανικο περιοδικο Auto Zeitung. Το μοντελο της ιταλικης μαρκας επικρατησε αναμεσα σε 10 ακομα SUV υψηλων επιδοσεων, χαρη στην κορυφαια τεχνολογια που διαθετει και το μοναδικο οδηγικο του χαρακτηρα. 


Το σημα με το τετραφυλλο τριφυλλι (Quadrifoglio) που τοποθετειται στις κορυφαιες εκδοσεις των μοντελων της Alfa Romeo, στη συγκεκριμενη περιπτωση υποστηριζεται απο τον bi-turbo V6 βενζινοκινητηρα των 2.9 λιτρων, αποδοσης 510 ιππων, ο οποιος επιταχυνει τη Stelvio απο σταση στα 100χλμ./ωρα σε μολις 3,8δλ., ενω της χαριζει τελικη ταχυτητα που αγγιζει τα 283χλμ./ωρα


Η Alfa Romeo Quadrifoglio ειναι εφοδιασμενη με προηγμενες τεχνολογιες, οπως το συστημα τετρακινησης Q4, το συστημα ενεργης διαχειρισης της ροπης AlfaTM Active Torque Vectoring, την ενεργη αναρτηση AlfaTM Active Suspension, καθως και το συστημα Chassis Domain Control (CDC) που συντονιζει ολα τα ηλεκτρονικα συστηματα του αυτοκινητου, με στοχο τη βελτιστη αποδοση. Αυτη η κορυφαια τεχνολογικη υπεροχη, αποτελεσε τη βαση για να θεσει η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio νεο ρεκορ στη θρυλικη πιστα Nürburgring, καθιστωντας το μοντελο της Alfa Romeo το ταχυτερο SUV στην κατηγορια του.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!