Κάνε test ride μια Harley-Davidson® Dark Custom™ και κέρδισε την!

Η Harley-Davidson σου κανει το ονειρο πραγματικοτητα! Οδηγησε μια μοτοσικλετας Harley-Davidson® Dark Custom™ και μπες στην κληρωση για να γινει δικη σου  μια ολοκαινουργια  Harley-Davidson® Iron 883™  μοντελο του 2016. 
Επισκεφθειτε το https://testridesee.harley-davidson.com/,
οδηγειστε μια μοτοσικλετα Dark Custom™  
και κερδιστε το δικο σας ολοκαινουργιο Harley-Davidson Iron 883™ 


Για το 2016, η Harley-Davidson ενισχυει ακομη περισσοτερο την κυριαρχη θεση της στην κατηγορια custom, με την παρουσιαση των ολοκαινουργιων μοντελων Dark Custom, βελτιωσεις και αναβαθμισεις σε ολη την γκαμα μοτοσικλετων της αλλα και με ενα συναρπαστικο νεο διαγωνισμο.  

Η Harley-Davidson South Eastern Europe διοργανωνει ενα μοναδικο διαγωνισμο για την περιοχη και δινει την ευκαιρια σε αναβατες να κερδισουν το απολυτο δωρο. Κανοντας απλα ενα test ride μιας μοτοσικλετας Harley-Davidson® Dark Custom™, στις οποιες περιλαμβανονται τα ανανεωμενα για το 2016 Iron 883™ και Forty-Eight®, οι αναβατες θα μπουν αυτοματα στο διαγωνισμο και κατοπιν κληρωσης διεκδικουν ως πρωτο δωρο, ενα καινουργιο Iron 883™ του 2016. 

Ο διαγωνισμος αφορα σε ολες τις χωρες της Νοτιοανατολικης Ευρωπης και θα ειναι σε ισχυ απο 1 Μαρτιου εως και 15 Μαϊου.


Για να λαβουν μερος στο διαγωνισμο, οι αναβατες πρεπει απλα να πραγματοποιησουν test ride μιας απο τις Dark™ Custom μοτοσικλετες της  Harley-Davidson, στις οποιες περιλαμβανονται οι Harley-Davidson Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special και Fat Bob®. Επισκεφτειτε το testridesee.harley-davidson.com για να κλεισετε ενα test ride σε μια απο τις εξουσιοδοτημενες αντιπροσωπειες Harley-Davison® στην Αθηνα (Πειραιως 187, Αθηνα, τηλ. 210 3410850) και τη Θεσσαλονικη (Μακεδονιας 10, Μενεμενη, τηλ. 2310 700707). 

Το Iron 883 σχεδιαστηκε για να εμπνευσει την προσωπικη εκφραση και παρουσιαζεται ανανεωμενο για το 2016. Διαθετει τον κινητηρα Evolution V-Twin των 883 κ.εκ. σχεδιασμενος για πολυ γρηγορες επιταχυνσεις και ειναι εμπνευσμενο απο τις garage-built bobbers απο το παρελθον και το παρον ενω εσκεμμενα εχει διατηρηθει λιτο, τραχυ και ασυμβιβαστο σε οτι αφορα τον επαναστατικο χαρακτηρα και τη μοναδικοτητα που χαρακτηριζει την Harley-Davidson. Η γκαμα Dark Custom ειναι το υποβαθρο, αλλα και το συγχρονο προσωπο της Harley-Davidson. Γυμνα, λιτα και με αυθεντικη ρετρο εμφανιση, τα μοντελα Dark Custom διαθετουν ματ η καταμαυρα φινιρισματα και κλασικες γραμμες, καθως και προσιτη τιμη για να προσελκυσουν νεους αναβατες στην οικογενεια της Harley-Davidson. 


Απο το 1903, η Harley-Davidson Motor Company πραγματοποιει ονειρα προσωπικης ελευθεριας με cruiser, touring και custom μοτοσικλετες, οδηγικες εμπειριες, γεγονοτα και μια πληρη γκαμα ανταλλακτικων, αξεσουαρ, γενικου εξοπλισμου, εξοπλισμου αναβατη και προϊοντων ενδυσης Harley-Davidson®. Για περισσοτερες πληροφοριες, επισκεφτειτε την ιστοσελιδα www.h-d.com  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!