Μέτρα τις ώρες για το φετινό Acropolis


Για τον συνειδητοποιημενο petrolhead, γι\’ αυτον που πραγματικα αγαπα τα αυτοκινητα, το Ραλλυ Ακροπολις, δεν ειναι απλα ο \”εθνικος μας αγωνας\”. Ειναι μια ιεροτελεστια, μια διαδικασια απο τις σημαντικοτερες της χρονιας. Οχι τυχαια, θα \”ακολουθησει\” τις διαδρομες των αγωνιστικων, θα φαει ατελειωτο ηλιο και ατελειωτη χωματιλα, ακομα και… κοτρωνες απο τα αγωνιστικα κτηνη που θα περνουν μπροστα του κι ομως, αυτος, θα συνεχισει να χαμογελα ηδονισμενος. 


Αυτο -οπως και η αγαπη του, φυσικα, για το αθλημα- το ξερει καλα ο εφοπλιστης Μαριος Ηλιοπουλος. Ο οποιος και φετος διασωζει τον εθνικο μας αγωνα, κανοντας τη ναυτιλιακη του, Seajets, χορηγο και ονοματοδοτη της οργανωσης. 

Στις 6- 8 Μαϊου, η Ελλαδα θα φιλοξενησει το  μεγαλυτερο αθλητικο γεγονος για την χρονια που διανυουμε. Το SEAJETS Ραλλυ Ακροπολις δεν ειναι ενας απλος αγωνας αλλα ο πιο σκληροτραχηλος αγωνας του ERC, στον οποιο ελληνικα και ξενα πληρωματα προκειται να ανταγωνιστουν για να φερουν το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.

Η φετινη του εκδοχη παρουσιαζει εξαιρετικο ενδιαφερον καθως επιστρεφει μετα απο δεκα χρονια στην ευρυτερη περιοχη της Λαμιας και σε χωματινες ειδικες διαδρομες που εχουν γραψει ιστορια στο παγκοσμιο motorsport. Το θεαμα θεωρειται δεδομενο και οι προβλεψεις κανουν λογο για χιλιαδες θεατες που θα… κατακλυσουν τις ειδικες διαδρομες.


Αξιζει να σημειωθει η σημαντικη υποστηριξη για δευτερη συνεχομενη χρονια, της SEAJETS, της μεγαλυτερης σε μεταφορικη ικανοτητα εταιρειας ταχυπλοων στον κοσμο, το ονομα της οποιας φιγουραρει διπλα στο ονομα Ραλλυ Ακροπολις. Σε συνεχεια της μεγαλης επιτυχιας περυσι, και φετος η SEAJETS θα δωσει τη δυνατοτητα σε φιλαθλους που θα παρακολουθησουν τον αγωνα, να κερδισουν ακτοπλοϊκα εισιτηρια μεσω διασκεδαστικων διαγωνισμων, και να ταξιδεψουν με τα υπερσυγχρονα πλοια της σε 17 λιμανια των κυκλαδων, με 140 διασυνδεσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!