Με νέο 1300άρη diesel 95 ίππων και με 5 χρόνια δωρεάν service για το Fiat 500X

Αναδεικνυεται στο μοντελο με τον μικροτερου κυβισμου κινητηρα diesel στην κατηγορια του, μειωνοντας τα κοστη κτησης και χρησης


Το Fiat 500X, το μοντελο που απο την πρωτη στιγμη συγκεντρωσε πανω του το ενδιαφερον των οπαδων της crossover κατηγοριας, ολοκληρωνει την γκαμα των κινητηρων του με τον νεο 1.3 MTJ 95hp Diesel Ε6. 


Η προσθηκη του νεου κινητηρα πετρελαιου ενισχυει ακομα περισσοτερο τον πολυπλευρο χαρακτηρα του, καθιστωντας το 500X το πρωτο μοντελο στην κατηγορια του που διαθετει τοσο μικρου κυβισμου κινητηρα diesel. Τα πλεονεκτηματα αυτης της εκδοσης ειναι αξιοσημειωτα, καθως η αποκτηση του γινεται ακομα πιο οικονομικη ενω το κοστος χρησης μειωνεται σημαντικα, χαρη στην πολυ χαμηλη καταναλωση καυσιμου. 

Η ξεχωριστη urban crossover προσωπικοτητα του 500X City Look και το μοναδικο του στιλ συμπληρωνονται υποδειγματικα απο την ευχρηστια στην καθημερινοτητα, με το αποτελεσμα να δικαιωνει καθε προσδοκια, φερνοντας το στην κορυφη της κατηγοριας του.


Ο νεος πετρελαιοκινητηρας 1.3 MTJ 95hp συμμορφωνεται πληρως με τις προδιαγραφες εκπομπων ρυπων Εuro 6, διατηρωντας χαμηλες και τις εκπομπες CO2, στα 107 gr/km. Παραλληλα οι καταναλωσεις του παραμενουν σε πολυ χαμηλα επιπεδα, με τη μεση καταναλωση σε μικτο κυκλο να περιοριζεται στα 4,1 λιτρα/100km και ο κυκλος καταναλωσης εκτος πολης στα 3,8 λιτρα/100km. Ταυτοχρονα, το 500X διατηρει το δυναμικο crossover χαρακτηρα του σε ολες τις συνθηκες, καθως αποδιδει σημαντικη ροπη απο τις χαμηλες στροφες, με τη μεγιστη ροπη να φτανει τα 200 Nm στις 1500 σ.α.λ.

Οι διαθεσιμες εκδοσεις του νεου diesel κινητηρα ειναι οι αντιστοιχες Pop και Pop Star του 500X City Look, που συνδυαζουν στιλ και ουσια με τον καλυτερο δυνατο τροπο και ικανοποιουν καθε απαιτηση για ασφαλεια, κομψοτητα αλλα και ανεση. Τομεις πανω στους οποιους το 500X ξεχωρισε απο την αρχη για τις υψηλες του επιδοσεις.


Η τιμη του 500X 1.3 MTJ 95hp Pop Star διαμορφωνεται στα 18.570€, με οφελος 2.500€, το οποιο περιλαμβανει την ισχυουσα προωθητικη ενεργεια και οφελος αποσυρσης και ευνοϊκη χρηματοδοτηση 5,25% (αφορα περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων) η 0% επιτοκιο. Ολη η γκαμα του 500X προσφερεται με 5 χρονια δωρεαν service. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!