Με 5 Παγκόσμιες Πρεμιέρες η Citroën Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Θα κλεψει την παρασταση το τετρακινητο Citroën SpaceTourer Hyphen που ειναι πολυμορφικο και SUV μαζι και το ηλεκτρικο 4-θεσιο E-MEHARI που ειναι οτι πρεπει για τις καλοκαιρινες εξορμησεις στα νησια μας.

Στο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης, που θα διαρκεσει απο τις 3 εως τις 13 Μαρτιου, η Citroën ενδυναμωνει το “Feel Good, Be Different” προφιλ της και παρουσιαζει τα νεα χαρακτηριστικα των αυτοκινητων της, με συνεργασιες που βασιζονται σε μια κοινη αρχη: την ενεργεια και τη φρεσκαδα. Η Citroën επιδιωκει επισης την αναπτυξη νεων υπηρεσιων που θα κανουν τη ζωη των πελατων της ευκολοτερη. Δημιουργικοτητα, τολμη, και πρωτοπορια, ειναι τα συστατικα που εχτισαν την επιτυχημενη πορεια της Citroën. Προτασεις που ξεχωριζουν για τη ξεχωριστη τους σχεδιαση, την ανεση, την πρακτικοτητα που κανουν πιο ευκολη την καθημερινοτητα.

Η Citroën παραδοσιακα χρησιμοποιουσε τη δημιουργικοτητα και την τεχνολογια προς οφελος της ευκολιας και της ανεσης των μετακινησεων, κανοντας την οδηγηση μια ξεχωριστη εμπειρια. Σημερα ειναι απολυτα χαρακτηρισμενη ως μια προηγμενη μαρκα που ξεφευγει απο τα συνηθισμενα, εστιαζοντας τοσο στα προϊοντα, οσο και στις υπηρεσιες για τη μεγιστη ικανοποιηση των πελατων της.    

Τα μοντελα και τα πρωτοτυπα που θα παρουσιαστουν στην προσεχη εκθεση της Γενευης, αντανακλουν απολυτα σε αυτη τη φιλοσοφια, της μοναδικης σχεδιασης, της ευκολιας χρησης και της εφαρμογης εξυπνων τεχνολογιων. 

Στη Γενευη, η Citroën παρουσιαζει την ενεργεια, τη δυναμικη και το φρεσκο αερα της γκαμας της, που προωθουν την ευημερια, ανεξαρτητα απο την κατηγορια στην οποια ανηκουν! Η Citroën παρουσιαζει επισης συνεργασιες οι οποιες απηχουν τη δημιουργικοτητα και την τολμη της μαρκας!


Παγκοσμια Πρεμιερα για το Citroën SpaceTourer και Παγκοσμια Παρουσιαση του πρωτοτυπου Citroën SpaceTourer Hyphen 

Συγχρονο, γεματο χαρακτηρα, που συνδυαζει τη φιλικοτητα με την ευελιξια, το νεο Citroën SpaceTourer ανταποκρινεται στις αναγκες της σημερινης οικογενειας οσο και των επαγγελματιων.

Παραλληλα με το νεο Citroën SpaceTourer, παγκοσμια Πρεμιερα θα πραγματοποιησει και το πρωτοτυπο Citroën SpaceTourer Hyphen που εχει βασιστει στη συνεργασια της Citroen και του νεανικου ποπ-ροκ γαλλικου συγκροτηματος Hyphen Hyphen. Οπως υποδηλωνει το ονομα του, δημιουργει μια συνδεση μεταξυ των οικογενειων και των νεων ανθρωπων, των πολυμορφικων και των SUV, των πολεων και των ανοιχτων οριζοντων. Με εμφαση στην περιπετεια, αυτο το φρεσκο, πολυχρωμο, 4×4, αφαρπαζει το πνευμα της ευημεριας και της αναψυχης απο το μοντελο παραγωγης και προχωραει ενα βημα παραπανω.



Νεο Citroën E-MEHARI, η εμπνευσμενη ιδεα
Citroën E-Méhari: μια επαναστατικη ιδεα, πρωτοστατει στην εικονα της μαρκας, αλλα ταυτοχρονα ειναι κατι πολυ περισσοτερο: ενα 100% ηλεκτρικο 4-θεσιο με συγχρονη, διασκεδαστικη σχεδιαση, συνδυαζοντας το ενδοξο παρελθον με το μελλον.
Παραλληλα με αυτο το νεο μοντελο θα αποκαλυφθει μια νεα και μοναδικη ιδεα που γεννηθηκε απο τη συνεργασια της Citroën με δημοφιλη γαλλικο οικο μοδας. Μια ξεχωριστη ιδεα η οποια θα παρουσιαστει λιγες ημερες πριν απο το Σαλονι Αυτοκινητου της  Γενευης.





Citroën C4 Cactus : 2 νεες εκδοσεις
Νεο, 100% εμπνευσμενο για εκτος των τειχων περιπετειες, παραγεται σε συνεργασια με παγκοσμιου φημης εταιρια ειδων surf, η ειδικη εκδοση Citroën C4 Cactus Rip Curl εισαγει το συστημα Grip Control για καλυτερη προσφυση, και χαρακτηρα που ενισχυει το στυλ.
Αποκαλυψη σε ολολευκο χρωμα, και για το Citroën C4 Cactus \”W\” προσφερει μια νεα αστικη πρωτοτυπη εμφανιση που επιλεγει την κομψοτητα.


Τα μοντελα της Citroen προσφερουν μοναδικη σχεδιαση, ανεση και χρησιμη τεχνολογια, οπως τα C1, C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso η Berlingo. Κοινος παρονομαστης της γκαμας ειναι η πραγματικη τεχνογνωσια της Citroën: η ανεση σε συνδυασμο με την τεχνολογια. Ανεση για την ευημερια του σωματος και του πνευματος, δινει απαντησεις σε ενα νεο τροπο ζωης, της συμβιωσης με το αυτοκινητο. Μια εμπειρια διαφορετικη που βασιζεται στην τεχνογνωσια, οπως οι νεοι τρικυλινδροι κινητηρες βενζινης PureTech (βραβευμενοι ως “Κινητηρας της Χρονιας για το 2015”) και οι νεοι κινητηρες Diesel BlueHDi των οποιων η τεχνολογια SCR ειναι αναγνωρισμενη ως η πιο επιτυχημενη στο χειρισμο των NOx και το επιπεδο των εκπομπων ρυπων CO2. Αμφοτεροι οι κινητηρες ειναι προδιαγραφων Euro 6, με εξαιρετικα επιπεδα καταναλωσης και αποδοσης καυσιμου και στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν υποκεινται σε καταβολη τελων κυκλοφοριας.

Συγχρονη και τεχνολογικα προηγμενη, η μαρκα Citroën δε σταματα ποτε να καινοτομει. Προσφερει μια σειρα νεων υπηρεσιων και νεων τεχνολογιων για μεταφερει τον οδηγο στις συνηθειες της χαμηλης καταναλωσης, προκειμενου να κανουν τη ζωη των πελατων πιο ευχαριστη.


Προηγμενες Τεχνολογιες Citroën

Citroën Connect Nav: Εισαγεται αποκλειστικα στο Citroën SpaceTourer, η νεα γενια 3D πλοηγησης, σε συνδυασμο με τις συνδεδεμενες υπηρεσιες και λειτουργει με φωνητικο ελεγχο, και επιτρεπει στους οδηγους να ελεγχουν τις λειτουργιες πλοηγησης, τηλεφωνου και τα Μεσα Ενημερωσης, χωρις να αποσπασει την προσοχη του οδηγου απο το δρομο.
Citroën Connect Packs: Τρια πακετα (Monitoring Pack, Mapping Pack and Tracking Pack) ειναι νεες προσθηκες στη σειρα Citroën Connect Box με SOS & Assistance Pack (λειτουργιες \”Κληση εκτακτης αναγκης\” και \”Κληση Βοηθειας”).




Ψηφιακα

Συμβουλος Citroën: ενα διαδραστικο online site με συμβουλες για σημεια πωλησης Citroën οπου οι πελατες Citroën ειναι ελευθεροι να μοιραστουν τις αποψεις και τις εμπειριες τους σχετικα με την ποιοτητα των υπηρεσιων που προσφερονται στις αντιπροσωπειες. Μια πρωτοποριακη κινηση στην αυτοκινηση.
Citroën Carstore: ο χωρος που οι πελατες μπορουν να κανουν αμεση συγκριση ολων των νεων αυτοκινητων Citroën, μπορουν επισης να διατηρουν το μοντελο της επιλογης τους απευθειας στο διαδικτυο, με ενα μονο κλικ, απ’ οπου κι αν βρισκονται. Ενα πρωτο βημα στο e-commerce!
Μια διαφορετικη εμπειρια προσανατολισμενη στην ευημερια θα εχει την ευκαιρια να ζησει το κοινο που θα επισκεφθει το περιπτερο της Citroën στο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης. Φωτεινο και ζεστο, θα εγκαινιασει νεους χωρους οπως το \”Le Petit Citroën\” η το \”La Maison Citroën\”. Ενα γεματο ενεργεια περιπτερο, ενω ταυτοχρονα θα εχει και αρωμα απο το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Τουρισμου WTCC. Το 2016, η Citroën στοχευει στην τριτη συνεχομενη κατακτηση του τιτλου με το C-Elysée WTCC η οποια αποκαλυπτει στη Γενευη νεους χρωματισμους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!