Μια πρωτιά και ένα… δώρο από την Peugeot Automotivo

Το 2018 ηταν μια πολυ καλη χρονια για την Peugeot Automotivo. O επισημος διανομεας  και επισκευαστης της γαλλικης μαρκας, κατεκτησε την κορυφη των πωλησεων της Peugeot το ετος που περασε σε ολο το δικτυο με την πρωτια στις πανελλαδικες ταξινομησεις. Ουσιαστικα, ο διανομεας διακριθηκε για τις αριστες επιδοσεις του σε ενα δικτυο 43 σημειων ανα την Ελλαδα. 


Μπορει οι διεθνεις, αλλα και οι πανελληνιες επιτυχιες της Peugeot να εχουν διαμορφωσει την προτιμηση των Ελληνων καταναλωτων, αλλα ειναι ιδιαιτερα σημαντικες και οι επιμερους επιδοσεις, οι οποιες επιτυγχανονται στην ελληνικη αγορα. Με εξαιρετικες επιδοσεις τοσο στα επιβατικα οσο και στα επαγγελματικα, αλλα και στις εταιρικες πωλησεις, καθως και στην επισκευη αυτοκινητων και τα ανταλλακτικα, η Peugeot Automotivo διακριθηκε για την εμπιστοσυνη που της εδειξαν οι πελατες της δημοφιλους γαλλικης μαρκας. 

Συμφωνα με τον Διευθυνοντα Συμβουλο της Automotivo, Θωμα Τρομπουκη, «η πρωτια σημαινει οτι η Peugeot Automotivo διαθετει τους απαραιτητους πορους και τα εργαλεια, ωστε να αντιστεκεται επιτυχως στις δυσκολες οικονομικα συγκυριες, κατεχουσα βαθιες ριζες στη συνειδηση του αγοραστικου κοινου. Αυτο της επιτρεπει να ξεπερνα τις προσκαιρες δυσκολιες, εχοντας κατακτησει την εμπιστοσυνη των πελατων, με συνεχη βελτιωση των υπηρεσιων της και αναβαθμιση των λειτουργικων της διαδικασιων».

Η Peugeot Automotivo με παρουσια στον χωρο του αυτοκινητου απο το 1992, προσφερει διαρκη και αξιοπιστη παροχη υπηρεσιων υψηλων προδιαγραφων τοσο σε επιπεδο πωλησεων, οσο και σε επιπεδο εξυπηρετησης μετα την πωληση. Η φιλοσοφια της Automotivo βασιζεται στη σωστη και ειλικρινη αντιμετωπιση των πελατων.  Ο διανομεας εχει αναπτυξει το δικτυο καταστηματων του σε  Χαλανδρι (Λεωφορος Κηφισιας 278) και Γερακα (οδος Καστοριας 15) και στοχευει στη συνεχη βελτιωση των υπηρεσιων του για την αριστη εξυπηρετηση των πελατων. 

Με αφορμη την πρωτια, η Peugeot Automotivo, μεχρι τις 16 Φεβρουαριου 2019 προσφερει στο αγοραστικο κοινο, 2 service Δωρεαν με την αγορα καινουριου αυτοκινητου Peugeot.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!