Νέα έκδοση M Sport, από τον Απρίλιο για τη BMW Σειρά 6

Η νεα εκδοση εξοπλισμου συνδυαζει τα στοιχεια του αποκλειστικου πακετου M sports με προσθετες προτασεις υψηλης ποιοτητας. Προκειται για μια ειδικη εκδοση περιορισμενης παραγωγης που θα διατιθεται απο τον Απριλιο του 2017 για τις BMW Σειρα 6 Coupé, BMW Σειρα 6 Cabrio και BMW Σειρα 6 Gran Coupé.



Η M Sport Limited Edition για τα μοντελα της BMW Σειρας 6 προετοιμαζει το δρομο για ενα αποκλειστικο ειδος δυναμικων επιδοσεων, αναδεικνυοντας παραλληλα τοσο την εξωτερικη εμφανιση οσο και το εσωτερικο τους. Η νεα εκδοση, που προσφερεται σε συνδυασμο με το πακετο M sports ειδικα διαμορφωμενο για καθε μοντελο, περιλαμβανει μια μοναδικη γκαμα εξοπλισμου και σχεδιαστικων στοιχειων για το εξωτερικο και το εσωτερικο. Η M Sport Limited Edition θα διατιθεται σε περιορισμενο αριθμο απο τον Απριλιο του 2017 για τις BMW Σειρα 6 Coupé, BMW Σειρα 6 Cabrio και BMW Σειρα 6 Gran Coupé.


Τα στοιχεια της M Sport Limited Edition για τη BMW Σειρα 6 περιλαμβανουν εξωτερικη βαφη σε Sonic Speed Blue metallic, που διατιθεται φετος για πρωτη φορα, και νεας σχεδιασης ζαντες αλουμινιου M 20-ιντσων με φινιρισμα Bicolor και ειδικη 2κτινη σχεδιαση M σε συνδυασμο με ελαστικα runflat διαφορετικων διαστασεων εμπρος – πισω. Η τολμηρη σπορ εικονα και η αποκλειστικη φινετσα των μοντελων edition αναδεικνυεται επιπροσθετα με εξωτερικα καλυμματα καθρεπτων απο ανθρακονηματα.


Η M Sport Limited Edition χαριζει ενα ξεχωριστο στυλ και στο εσωτερικο. Οδηγος και συνοδηγος απολαμβανουν την εμπειρια του ταξιδιου σε αναπαυτικα καθισματα (comfort seats) με πληρως δερματινη ταπετσαρια υψηλης ποιοτητας Merino της BMW Individual σε αποχρωση Black/Fjord Blue. Τα καθισματα αυτα διατιθενται αποκλειστικα για τα μοντελα edition και ειναι ασορτι με πατακια που φερουν αντιθετη μπορντουρα σε Fjord Blue. Το εντυπωσιακο περιβαλλον ολοκληρωνεται με διακοσμητικα απο ανθρακονηματα, εναν επιλογεα ταχυτητων με ανθρακονηματινα ενθετα και διακοσμητικες λωριδες μαρσπιε σε μπλε αποχρωση με το λογοτυπο “M Sport Limited Edition”.


Η M Sport Limited Edition διατιθεται για ολες τις εκδοσεις αμαξωματος της BMW 6 Series και ανεξαρτητως συστηματος κινησης. Για τη BMW Σειρα 6 Coupé (καταναλωση μικτου κυκλου: 9,3 – 5,4 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 217 – 143 g/km), τη BMW Σειρα 6 Cabrio (καταναλωση μικτου κυκλου: 9,5 – 5,6 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 221 – 149 g/km) και τη BMW 6 Series Gran Coupé (καταναλωση μικτου κυκλου: 9.4 – 5.5 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 219 – 147 g/km) διατιθεται ενας εν σειρα 6-κυλινδρος βενζινοκινητηρας με 235 kW/320 hp, ενας βενζινοκινητηρας V8 με 330 kW/450 hp και ενας εν σειρα 6-κυλινδρος diesel με 230 kW/313 hp για καθε μοντελο. Ολοι οι κινητηρες συνδυαζονται στανταρ με 8-ταχυτο σπορ κιβωτιο Steptronic. Εναλλακτικα, αντι της πισω κινησης που αποτελει σημα κατατεθεν της μαρκας, ολες οι εκδοσεις της Σειρας 6 διατιθενται επισης με το ευφυες συστημα τετρακινησης BMW xDrive.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!