Νέο ελαστικό για επαγγελματικά από τη Yokohama

Το νεο BluEarth-Van RY 55, ερχεται να προστεθει στην γκαμα της ΥΟΚΟΗΑΜΑ ως το ιδανικο ελαστικο για την κατηγορια των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων. Με τη νεα συνθεση στο μιγμα της γομας του, το RΥ 55 μειωνει σημαντικα  την καταναλωση καυσιμου, αυξανοντας παραλληλα  τη διαρκεια ζωης του. 


Η αναπτυξη του BluEarth-Van RY55 επικεντρωθηκε στη μεγαλη βελτιωση της αντοχης του στη φθορα,  στην περαιτερω βελτιωση της  προσφυσης σε βρεγμενο οδοστρωμα και στην οικονομια καυσιμου. Η αντοχη στην φθορα και το κρατημα σε βρεγμενο οδοστρωμα εχουν ενισχυθει με την αναπτυξη ενος ειδικου σχεδιου πελματος. Το ελαστικο διαθετει ωμους με βαθιες αυλακωσεις και γωνιες, που βελτιωνουν τη σταθεροτητα και την απομακρυνση του νερου, ενω παραλληλα συμβαλλουν στην αποφυγη ανισης φθορας. Το BluEarth-Van RY55 ειναι κατασκευασμενο απο μια νεα χημικη ενωση που περιλαμβανει ενα τριπλο πολυμερες, για την ενισχυση της ανθεκτικοτητας του ελαστικου και την αντοχη σε ανομοιομορφη φθορα και διοξειδιο του πυριτιου για την αυξηση της αποδοσης στην οικονομια καυσιμου και της προσφυσης σε υγρο οδοστρωμα. Το νεο ελαστικο, διαθετει επισης ενα ανανεωμενο προφιλ που παρεχει ενα βελτιστο σχημα στην επιφανεια επαφης με το οδοστρωμα, με πιο ομοιομορφη κατανομη της πιεσης. 

Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ  Rubber Company ξεκινησε τη λειτουργια της τον Οκτωβριο του 1917 στην πολη Yokohama της Ιαπωνιας. Απο τοτε μεχρι και σημερα εχει καταφερει να γνωρισει τεραστια επιτυχια και να θεωρειται ενας εκ των κορυφαιων κατασκευαστων ελαστικων παγκοσμιως. Προσφερει μια ευρεια γκαμα ελαστικων στην οποια περιλαμβανονται ελαστικα επιβατικων αυτοκινητων, φορτηγων, λεωφορειων, motorsport και OTR η οποια ανταποκρινεται πληρως στις απατησεις των οδηγων. 

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισαγει και διανεμει τα υψηλης ποιοτητας ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνικη αγορα, απο το 1957. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!