Ντεμπούτο για το Nissan Ariya στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου

 


Το ολοκαινουργιο EV crossover Nissan Ariya,  θα πραγματοποιησει το ντεμπουτο του στην Κινα, αυτο το μηνα, στην εκθεση Auto China 2020, καθως η Nissan παρουσιαζει τις τελευταιες καινοτομιες, προϊοντα και τεχνολογιες της με στοχο την καλυψη των αναγκων των καταναλωτων, στη μεγαλυτερη αγορα αυτοκινητων στον κοσμο.

 

Παραλληλα, στον εκθεσιακο χωρο της Nissan θα αναδειχθουν τα οφελη του Nissan Intelligent Mobility, του οραματος της εταιρειας για την αλλαγη του τροπου με τον οποιο τα αυτοκινητα τροφοδοτουνται, οδηγουνται και συνδεονται με την κοινωνια.

 

Ενδεικτικα, στον εκθεσιακο χωρο της Nissan θα βρισκονται :

 

Το ολοκαινουργιο ηλεκτρικο crossover Nissan Ariya

 


 

Το αμιγως ηλεκτρικο Nissan Ariya θα παρουσιαστει δημοσια για πρωτη φορα εκτος  Ιαπωνιας, μετα απο την προσφατη αποκαλυψη του στην Yokohama. Αυτο το δυνατο και ευρυχωρο crossover SUV, προσφερει απροσκοπτη συνδεσιμοτητα σε οδηγο και επιβατες, παρεχοντας κορυφαια επιπεδα ανεσης, ελεγχου και ασφαλειας. Το Ariya δημιουργει μια νεα ταυτοτητα και σχεδιαστικη εκφραση για τα ηλεκτρικα οχηματα της Nissan. Το Nissan Ariya αναμενεται να κυκλοφορησει στην Κινα στα τελη του επομενου ετους.

 

GT-R50 απο την Italdesign

 


 

Το GT-R50 της Italdesign ειναι η πρωτη συνεργασια μεταξυ Nissan και Italdesign. Συνδυαζοντας τη δυναμη και την τεχνη, το μοντελο περιορισμενης παραγωγης,  δημιουργηθηκε με αφορμη την 50η επετειο του Nissan GT-R.

 

Formula E

 


 

Το αγωνιστικο αυτοκινητο της Nissan Formula E θα παρουσιαστει στην φετινη Auto China 2020. Η ομαδα της Nissan κατελαβε τη δευτερη θεση στην σεζον του πρωταθληματος των αμιγως ηλεκτρικων μονοθεσιων,  που ολοκληρωθηκε μολις προσφατα.

 

Altima, Qashqai και X-Trail με το ProPILOT

 


 

Οι επισκεπτες στο περιπτερο της Nissan θα απολαυσουν επιδειξεις των τεχνολογιων του Nissan Intelligent Mobility, συμπεριλαμβανομενου του ProPILOT, μιας τεχνολογιας αυτονομης οδηγησης για χρηση σε κυκλοφορια σε μια  λωριδα κυκλοφοριας σε αυτοκινητοδρομους, που εξοπλιζει το sedan Altima και τα SUV Qashqai και X-Trail.

 

“Ζωνη εμπειριας” Nissan Intelligent Mobility

 

Το περιπτερο θα διαθετει μια “ζωνη εμπειριας” του Nissan Intelligent Mobility, οπου οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να κατανοησουν βαθυτερα τις τεχνολογιες της εταιρειας. Για παραδειγμα, οι επισκεπτες θα απολαυσουν την εμπειρια μια συναρπαστικης οδηγησης, μαζι με τις τελευταιες τεχνολογιες ασφαλειας της Nissan, τις τεχνολογιες του Nissan Connect, καθως και εναν προσομοιωτη e-POWER.

 

Η συνεντευξη τυπου της Nissan στην Auto China 2020 εχει προγραμματιστει για το Σαββατο 26 Σεπτεμβριου.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!