Ξεκίνησε… γκαζωμένα το 2019 η Peugeot

Οπως το 308 GTi, το γρηγοροτερο της μοντελο, ετσι \”γκαζωμενα\” ξεκινησε τη χρονια η Peugeot σε επιπεδο πωλησεων. Κι αυτο γιατι απο τις πρωτες κιολας ημερες του νεου ετους, φανηκε οτι θα κεντρισει εντονα το ενδιαφερον των πελατων! Τον Ιανουαριο η γαλλικη φιρμα πετυχε 11.1% μεριδιο αγορας στα επιβατικα αυτοκινητα, καταλαμβανοντας την 2η θεση των πωλησεων. Στο συνολο επιβατικων και ελαφρων επαγγελματικων, η Peugeot διατηρει την δευτερη θεση επιβεβαιωνοντας τον πρωταγωνιστικο της ρολο στο συνολο της αγορας. 


Σε μια αγορα επιβατικων αυτοκινητων που σημειωσε αυξηση 4,7%  σε σχεση με τον αντιστοιχο περσινο Ιανουαριο, η μαρκα του λιονταριου επιτυγχανει αυξηση στο αντιστοιχο διαστημα 11.6%.


Οι επιδοσεις αυτες οφειλονται αφενος στην ακρως επιτυχημενη εμπορικη πορεια των SUVs Peugeot 2008, 3008 και 5008 και αφετερου στο Peugeot 208, το οποιο θα αποτελεσει βασικο πρωταγωνιστη και για την χρονια που μολις ξεκινησε. 


Η επιτυχης πορεια της μαρκας συνεχιζεται και στην αγορα των ελαφρων  επαγγελματικων με την PEUGEOT Professionnel  να κατακταει μεριδιο αγορας 8,4%. Καθοριστικο ρολο επαιξαν τα  Peugeot Partner, Boxer και Expert καθως βρεθηκαν στην πενταδα των ταξινομησεων στην κατηγορια τους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!