Οι Θεσαλονικείς είπαν …Benvenuto Fiat!


Εγκαινια της FIAT Κουμαντζιας Α.Ε. στη Θεσσαλονικη

Με μια ξεχωριστη ιταλικη βραδια, την Παρασκευη 17 Μαρτιου,  ανοιξε και επισημα η νεα καθετη μοναδα της FIAT Κουμαντζιας Α.Ε. στη Δυτικη Θεσσαλονικη. Συνεργατες της εταιρειας και γνωστα προσωπα της πολης απο τον πολιτικο, καλλιτεχνικο και επιχειρηματικο κοσμο παρευρεθηκαν σε αυτην τη γιορτη  του αυτοκινητου.


Με ενα ιταλικο welcome drink εγινε η υποδοχη των καλεσμενων στο υπεροχα φωτισμενο γυαλινο κτιριο. Στην εισοδο της εκθεσης τα βλεμματα εκλεψε το FIAT 124 Spider, του οποιου το στυλ ενσαρκωνει τη διαχρονικη ομορφια του προκατοχου του, καθως και η ειδικη εκδοση του FIAT 500 «Riva», που προεκυψε απο τη συνεργασια της γνωστης εταιρειας yacht Riva μαζι με τη FIAT. Παρεα σε αυτα τα δυο κομψα οχηματα της Fiat κρατουσαν το off-road Fiat 500 X και το, γνωστο για την ισχυρη του προσωπικοτητα, Fiat Tipo.



Τις εντυπωσεις εκλεψε ο μπουφες με ιταλικο «χαρακτηρα»  στον οποιο οι λεπτομερειες εκαναν τη διαφορα, και το photobooth, ο ξεχωριστος τροπος της FIAT Κουμαντζιας Α.Ε. να συνδεσει το ξεκινημα της με εναν ομορφο σκοπο. Συγκεκριμενα, με καθε tag η share που εκαναν οι καλεσμενοι στη φωτογραφια τους μεσω της σελιδας της FIAT KOUMANTZIAS στο Facebook, η εταιρεια εκανε δωρεα στο ορφανοτροφειο θηλεων Μελισσα.

Στην υπεροχη αυτη βραδια, εκτος απο τον κ. Χρηστο Κουμαντζια, Προεδρο & Διευθυνοντα Συμβουλο, και τον κ. Paulo Carelli, Διευθυνοντα Συμβουλο της FCA Greece, χαιρετισμο απηυθυνε επισης ο Ιταλος προξενος στη Θεσσαλονικη και Προεδρος του Ελληνοιταλικου Επιμελητηριου κ. Χρηστος Σαραντοπουλος.

 Θ. Βλαχογιαννης FIAT, Γ. Μπακοπουλος Δ/ντης Πωλησεων FCAG, Χ.  Κουμαντζιας, Κ. Πατελη FCAG, P. Carelli CEO FCAG

Ο Διευθυνων Συμβουλος της FCA Greece Paulo Carelli, στον συντομο χαιρετισμο του, ανεφερε χαρακτηριστικα: \”Η FCA Greece συνεχιζει να ενισχυει την παρουσια της στην Ελλαδα, εδω και 30 χρονια, μεσα απο ενα σημαντικο δικτυο διανομεων, προσφεροντας υπηρεσιες υψηλου επιπεδου συνδυαστικα με μια μοναδικη γκαμα μοντελων. Χαρη στη σημαντικη συνεργασια με την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε., ο Ομιλος ενισχυει περαιτερω την παρουσια του στη Θεσσαλονικη και συνολικα στη Βορεια Ελλαδα, οπου η Κουμαντζιας Α.Ε. αποτελει σημαντικο πυλωνα στον κλαδο του αυτοκινητου και ειναι ιδιαιτερως γνωστη για την αριστη εξυπηρετηση πελατων. Η σταθερη πορεια της ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ, τα τελευταια χρονια και κατα την διαρκεια της οικονομικης κρισης, αποτελει για εμας σημαντικο παραγοντα για την εξασφαλιση μιας επιτυχημενης συνεργασιας!\”

Λ. Παπαδοπουλου MD Epi Direct, Φ. Σαραφιανου Πρ. Σωματειου Μελισσα, Σ. Οικονομου – Μελισσα, Χ. Βαρδικου – Fiat Κουμαντζιας

Χ. Κουμαντζιας Προεδρος & Διευθυνων Συμβουλος Κουμαντζιας Α.Ε και δημοσιογραφοι Γ. Σερβετας και Χ. Κιουσης

Θ. Ψαρρας Γ.Γ., Χ. Κουμαντζιας και δημοσιογραφοι Σ. Μανωλης, Κ. Θεοφραστου, Κ. Στεφου

Γιαννης Σερβετας 
Κ. Αργυρος, Χ. Κουμαντζιας Προεδρος & Διευθυνων Συμβουλος Κουμαντζιας Α.Ε., Β. Γκογκος Επιχειρηματιας

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!