Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε τον γύρο της Ελλάδας με το Clio Sport Tourer


Με απολυτη επιτυχια ολοκληρωθηκε η καλοκαιρινη περιοδεια της παραστασης «Πλουτος» του Αριστοφανη. Διανυοντας ολη την Ελλαδα, μεσα σε τρεις μηνες η παρασταση ταξιδεψε απο το βορειοτερο, μεχρι το νοτιοτερο ακρο της χωρας. Ο δημοφιλης ηθοποιος, Πετρος Φιλιππιδης, που εζησε την περιοδεια απο τη «θεση» του Καριωνα, αλλα και απο τη θεση του οδηγου ενος Renault Clio Sport Tourer μας περιγραφει την οδηγικη του εμπειρια. 

Ο δημοφιλης ηθοποιος Πετρος Φιλιππιδης, στη φετινη του καλοκαιρινη περιοδεια με το εργο του Αριστοφανη «Πλουτος» ειχε στον πλευρο του εναν ξεχωριστο συνεργατη, το Clio Sport Tourer. Με σχεδον 60 παραστασεις σε ολη την Ελλαδα σε λιγοτερο απο τρεις μηνες, η καλυψη των αναγκαιων αποστασεων καθε αλλο παρα μια απλη υποθεση φανταζει. Χαρη στον αποδοτικο κινητηρα diesel 1.5 dCi που συνδυαζει την υψηλη αποδοση με την οικονομια καυσιμου, αλλα και τις αυξημενες μεταφορικες δυνατοτητες του, το Clio Sport Tourer αποδειχθηκε το ιδανικο μεσο και για αυτη τη ξεχωριστη αποστολη. Φωτογραφικο υλικο απο τη «συμβιωση» του Πετρου Φιλιππιδη με το Clio Sport Tourer ειναι διαθεσιμο αναζητωντας το hashtag renaultgreece, στο instagram, αλλα και στον προσωπικο λογαριασμο του ηθοποιου (www.instagram.com/petrosfilipp/).

          
«Θελω να σας πω, οτι ειμαι ενθουσιασμενος με το Renault Clio Sport Tourer. Το αγαπησα, το λατρεψα. Αυτοκινητο με ανεσεις και δυνατοτητες πολυ πανω της κατηγοριας του. Αντιμετωπιζει μεγαλα ταξιδια, πολυωρα, με χαρακτηριστικη ανεση, χωρις να κουραζεται ουτε το αυτοκινητο ουτε ο οδηγος ουτε οι συνεπιβατες. Πολυτελεια, επισης πολυ πανω της κατηγοριας του. Η οδηγικη του συμπεριφορα το ιδιο. Εκπλησσεσαι με την επιταχυνση του, τη δυναμη του, τα κρατηματα του, τα φρενα του, τις τελικες του ταχυτητες. Συμπεριφορα σε ολους τους τομεις αυτοκινητου sport αλλα ταυτοχρονα και λιμουζινας sedan πολυ υψηλοτερης κατηγοριας. Ακομη και η θεση οδηγησης, ακομη και η touch screen οθονη του που χειριζεται ο οδηγος τις πληροφοριες, τα πολυμεσα, το gps και αλλα συμπληρωνουν την εικονα ενος αυτοκινητου που πολυ ευκολα διαλεγεις για αγαπημενο σου αυτοκινητο. Το εντυπωσιακοτερο ομως ολων, ειδικα σε περιοδους κρισης, ειναι η οικονομια του. Ειναι απιστευτα χαμηλη η καταναλωση καυσιμου. Οφειλω να σας πω για να μιλαμε με αριθμους οτι ολα αυτα τα ταξιδια απο Αλεξανδρουπολη σε Κρητη και απο Κερκυρα σε Ροδο, δυο μηνες ταξιδια, περιπου 15.000χλμ, το κοστος του καυσιμου ηταν €500.»


Πετρος Φιλιππιδης

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!