Ο Σαρακάκης βραβεύει τους καλύτερους πωλητές του

Μια εταιρεια που σεβεται τον εαυτο της, εχει στελεχη που ξερουν τι κανουν και θελει να επιβιωσει, οφειλει να επενδυει στους ανθρωπους. Στην Αδελφοι Σαρακακη Α.Ε.Β.Μ.Ε. φαινεται οτι το ξερουν καλα αυτο. Γι\’ αυτο το λογο και κανει ο,τι μπορει για να κρατα το ανθρωπινο δυναμικο της σε οσο το δυνατο υψηλοτερο επιπεδο. 


Πριν απο λιγες ημερες, η εταιρεια βραβευσε και πιστοποιησε τους καλυτερους πωλητες του δικτυου της Honda και Mitsubishi Motors. H εταιρεια λοιπον, εχει επενδυσει τα τελευταια χρονια στην εκπαιδευση του ανθρωπινου δυναμικου προκειμενου αυτο να παρεχει υψηλου επιπεδου υπηρεσιες τοσο κατα τη διαρκεια πωλησης του αυτοκινητου οσο και μετα την πωληση του. Γι’ αυτο το λογο εχει δημιουργησει ενα κυκλο εκπαιδευτικων σεμιναριων – Ακαδημια Πωλησεων Ομιλου Επιχειρησεων Σαρακακη (ΟΕΣ) σε συνεργασια με την εταιρεια ΡΡΡ Learn . Η Ακαδημια Πωλησεων ΟΕΣ, αποτελει μια ολοκληρωμενη λυση για την αναπτυξη του ανθρωπινου δυναμικου του δικτυου των καταστηματων εμποριας αυτοκινητων, με στοχο την παροχη εξαιρετικης εξυπηρετησης στους πελατες  του δικτυου. 

Η Ακαδημια Πωλησεων ΟΕΣ, ειναι ενα πολυεπιπεδο εκπαιδευτικο προγραμμα για τον κλαδο της εμποριας αυτοκινητων, το οποιο αναπτυσσει τις απαραιτητες ικανοτητες, μεσα απο ενα συστημα που ακολουθει τον πωλητη σε ολη την επαγγελματικη καριερα του και οδηγει σε διαφορα επιπεδα πιστοποιησης. 

Κατα τη διαρκεια της τελετης βραβευσης και πιστοποιησης των πωλητων ο Διευθυνων Συμβουλος του Ομιλου Επιχειρησεων Σαρακακη, Αλεξανδρος Δ. Σαρακακης ειπε σχετικα: «Η εταιρεια μας εχει επενδυσει στην υλοποιηση αυτου του κυκλου εκπαιδευτικων σεμιναριων Ακαδημια Πωλησεων ΟΕΣ,  των πωλητων του δικτυου των Επισημων Εμπορων Honda και Mitsubishi Motors στην Ελλαδα. Εχουμε λαβει σοβαρα υποψη μας τις υψηλες προσδοκιες των πελατων οι οποιοι τα τελευταια χρονια εχουν πολυ καλη γνωση του προϊοντος που θελουν να αγορασουν καθως εχουν ενημερωθει κυριως μεσα απο το διαδικτυο. Το 2017 θα ξεκινησουμε ενα νεο κυκλο εκπαιδευτικων σεμιναριων προκειμενου να βελτιστοποιησουμε τις γνωσεις και τις τεχνικες των πωλητων μας αλλα και να τους δωσουμε τη δυνατοτητα να εχουν σφαιρικη γνωση των νεων μοντελων της Honda και της Mitsubishi Motors που θα εισαγουμε στην Ελληνικη αγορα αυτοκινητου.»

Η πιστοποιηση των πωλητων αποτελει μια ενδελεχη διαδικασια πολυδιαστατης αξιολογησης γνωσεων, ικανοτητων, στασεων και αντιληψεων. Οι πιστοποιημενοι πωλητες ειναι σε θεση να εξυπηρετουν τους πελατες στα καταστηματα Ηonda και Mitsubishi Motors ακολουθωντας εξαιρετικα προτυπα συμπεριφορας, συστηματων και διαδικασιων, τα οποια αρμοζουν στην εικονα του Ομιλου Επιχειρησεων Σαρακακη και των μαρκων που αντιπροσωπευει.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!