Ο Hennessey πουλάει την πίστα του. Ενδιαφέρεσαι;

Δεν ειναι και τοσο συνηθισμενη η πωληση μιας πιστας, ιδιαιτερα αν συνοδευεται και \”γειτονευει\” με ενα μεγαλο ονομα. Ετσι, ειναι ειδηση το γεγονος οτι η Hennessey Performance πουλαει την πιστα της, το Lonestar Motorsports park, το οποιο ειναι ουσιαστικα ενα drag strip στο Sealy, του Texas.

Εναντι του ευτελους ποσου των 2,7 εκατομμυριων δολαριων (γιατι, τι ειναι για τον μεσο Ελληνα τα 2,7 εκατ. νταλαρς;) ο αγοραστης θα παρει την πιστα που ειναι διπλα στο κεντρο εξελιξης της Hennessey Performance (το οποιο δεν πωλειται). Η πιστα εχει εξεδρες με καθισματα για 800 θεατες, ενω εχει κλιματιζομενες κλειστες εγκαταστασεις, staging lanes, πυργο ελεγχου, εξοπλισμο μετρησεων και πολλα αλλα.

Με τα λεφτα αυτα, ο αγοραστης (εσυ, δηλαδη) μπορει να κρατησει την option για την αγορα και της υπολοιπης εκτασης, 0,28 τετραγωνικων χιλιομετρων, ωστε να μετατρεψει το drag strip σε μια κανονικη πιστα.

Προς το παρον, η πιστα χρησιμοποιειται απο τον Hennessey για να δοκιμαζει τα αυτοκινητα του και στο συμβολαιο θα αναφερεται οτι ο Αμερικανος κατασκευαστης θα συνεχισει να χρησιμοποιει το drag strip για δοκιμες των αυτοκινητων του.

Τα χρηματα απο την πωληση του drag strip θα χρησιμοποιηθουν για την αυξηση της παραγωγης απο 400 σε 1.000 μοναδες το ετος.

Αν το ξανασκεφτεις, βεβαια, 2,7 εκατομμυρια (εστω και νταλαρς) ειναι πολλα για μια λωριδα γης.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!