Ποιος δώρισε ένα Patrol του \’76 σε ποιον;

Την τελευταια εβδομαδα, στην αντιπροσωπεια της Nissan, στη λ. Αθηνων, ειχε \”σταθμευσει\” ενα Nissan Patrol του 1976. Πολλοι αναρωτηθηκαν τι εκανε εκει αυτο το σπανιο, ιστορικο αυτοκινητο. Τις ιδιες μερες, στη χωρα μας βρεθηκε, ως προσκεκλημενος της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε., ο Προεδρος της Nissan Europe, Paul Willcox.
Κατα την αφιξη του στις κεντρικες εγκαταστασεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε., τον κο Paul Willcox περιμενε μια ευχαριστη εκπληξη. Ο Αντιπροεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της Ελληνικης αντιπροσωπειας κος Τακης Θεοχαρακης,  δωρισε στη Nissan Europe ενα σπανιο Patrol του 1976, το οποιο διατηρουσε σε αριστη κατασταση, στον ειδικα διαμορφωμενο χωρο ιστορικων μοντελων της Nissan, στον Ασπροπυργο.  Το κορυφαιο στελεχος της Ιαπωνικης εταιρειας, αφου ευχαριστησε τον κο Τακη Θεοχαρακη για την ευγενικη αυτη χειρονομια, εξηρε την πορεια της Nissan στην Ελλαδα,  που μετρα πανω απο μισο αιωνα συνεχους και ισχυρης παρουσιας στα δρωμενα της Ελληνικης αγορας αυτοκινητου.  
Ο Paul Willcox ειναι υπευθυνος για τη συνολικη διαχειριση, τις επιδοσεις και τη στρατηγικη κατευθυνση της Nissan σε εννεα γεωγραφικες περιοχες :  Tο Ηνωμενο Βασιλειο, την Ιταλια, τη Γερμανια, τη Γαλλια, την Ισπανια, την Ελβετια,  τις Σκανδιναβικες χωρες, την Ανατολικη Ευρωπη και τη Ρωσια.

Ως προεδρος της Nissan για την Ευρωπη, ο ρολος του ειναι ο συντονισμος, η καθοδηγηση και η  χαραξη της στρατηγικης κατευθυνση της μαρκας στην Ευρωπη, σε ολο το ευρος των  επιχειρηματικων της διαστασεων.  Αξιζει να σημειωθει οτι ειναι ο πρωτος Ευρωπαιος Προεδρος με ακαδημαϊκο  υποβαθρο στις πωλησεις και το μαρκετινγκ (αντι στην μηχανολογια), γεγονος  που του δινει τη δυνατοτητα μιας διαφορετικης επιχειρηματικης οπτικης και αντιληψης.

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε ειναι μια απο τις μεγαλυτερες και παλαιοτερες εταιρειες εμποριας αυτοκινητων στην Ελλαδα, αφου αντιπροσωπευει τα προϊοντα της ιαπωνικης Nissan Motor Co. απο το 1961.

Η αντιπροσωπεια αυτη ηταν και η πρωτη αντιπροσωπεια της Ιαπωνικης φιρμας σε ολοκληρη την Ευρωπη, συμβαλλοντας στην διαδοση των Ιαπωνικων αυτοκινητων και την υπεροχη της Nissan μεταξυ των ιαπωνικων εταιρειων. Ειδικα στην Ελλαδα, το ονομα της μαρκας ειναι συνωνυμο της αξιοπιστιας, της ασφαλειας και της τεχνολογικης υπεροχης.

Η αναγνωρισιμοτητα της ειναι εξαιρετικα μεγαλη, αποτελεσμα τοσο των χρονων επισημης αντιπροσωπευσης, οσο και των μοντελων αυτων καθαυτων. Το δικτυο των επισημων εμπορων και επισκευαστων της εταιρειας ειναι συγχρονο και πληροι τις αυστηρες προδιαγραφες που θετει η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε., με γνωμονα την αρτια εξυπηρετηση των καταναλωτων. Δεν ειναι τυχαιο οτι η Nissan συγκαταλεγεται μεταξυ των κορυφαιων αυτοκινητικων εταιριων οσον αφορα στην εξυπηρετηση των πελατων πριν και μετα την πωληση.

Αξιζει να σημειωθει οτι η Nissan, τοσο στην Ελλαδα αλλα και παγκοσμιως,  στοχευει σε μια κυριαρχη θεση στην αγορα του αυτοκινητου με γνωμονα την αξιοπιστια των προϊοντων της και  τις υψηλου επιπεδου υπηρεσιες που προσφερει στους πελατες της.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!