Πρεμιέρα για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Mini στην Αυτοκίνηση

Φετος, συμπληρωνονται 60 χρονια απο τοτε που ο Σερ Αλεκ Ισιγονης δημιουργουσε το πρωτο Mini, ενα μοντελο που θα εγραφε ιστορια και θα αλλαζε, εν πολλοις, την πορεια της παγκοσμιας αυτοκινησης. Σε αυτη την επετειο, η μαρκα -σημερα μελος του BMW Group- η οποια ειναι συνυφασμενη με τη διασκεδαστικη οδηγηση, τη go – kart αισθηση, τη χαρακτηριστικη σχεδιαση και το εξατομικευμενο στυλ φερνει στο ελληνικο εδαφος ενα μοντελο που αλλαζει ξανα την ιστορια της.  


Στη φετινη εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» που πραγματοποιειται στο Ολυμπιακο Ακινητο Ξιφασκιας στο Πρωην Δυτικο Αεροδρομιο Ελληνικου, απο τις 9 – 17 Νοεμβριου, η βρετανικη μαρκα θα παρουσιασει την μεγαλη γκαμα μοντελων της στο εντυπωσιακο stand (Νο. 16), που θα βασιζεται σχεδιαστικα στη μοναδικη και μοντερνα φιλοσοφια της. Εκει, πανελληνια πρεμιερα θα πραγματοποιησει το πρωτο αμιγως ηλεκτρικο MINI Cooper SE, που σηματοδοτει μια νεα μορφη αστικης μετακινησης, στην οποια οι οδηγοι θα μπορουν να απολαμβανουν οδηγηση με μηδενικες εκπομπες ρυπων, με την χαρακτηριστικη αισθηση go-kart.




Στο corner των υβριδικων οχηματων, θα βρισκεται το ηδη επιτυχημενο ΜINI   Cooper   S   E   Countryman   ALL4. Το πρωτο plug-in υβριδικο μοντελο της ΜΙΝΙ, που χαραξε την πορεια για γνησια ηλεκτρικη, διασκεδαστικη οδηγηση, γινεται ακομη πιο αποδοτικο με αυξημενη ηλεκτρικη αυτονομια κατα 30%.


Το περιπετειωδες MINI Countryman, που προσφερει τα υψηλοτερα επιπεδα ανεσης, λειτουργικοτητας και σπορ οδηγικης αισθησης ΜΙΝΙ στην πολυτελη SAV κατηγορια, θα βρισκεται επισης εκει για τους λατρεις των εξορμησεων και των περιπετειων.

Καθε μοντελο της MINI αναγνωριζει την αξια της πρωτης εντυπωσης και το νεο MINI Clubman το αποδεικνυει εμπρακτα. Με ξεχωριστη σχεδιαση και μοναδικη πρακτικοτητα με 6 πορτες, το νεο μοντελο που θα βρισκεται στο stand της ΜΙΝΙ, ταιριαζει σε καθε συγχρονο ανθρωπο της πολης, που επιδιωκει να ζει νεες εμπειριες, να εμπνεεται απο καθετι νεο, να δημιουργει και να εξελισσεται καθημερινα.

Εντονη αισθηση και αυξημενα επιπεδα αδρεναλινης αναμενεται να προκαλεσει το νεο MINI   John   Cooper   Works   Clubman που θα παρουσιαστει επισης για πρωτη φορα. Ενα απο τα ισχυροτερα μοντελα ΜΙΝΙ στη μακροχρονη ιστορια της μαρκας διατιθεται τωρα με νεο τετρακυλινδρο turbo κινητηρα που αποδιδει 306 hp και υποσχεται νεες εξαιρετικες επιδοσεις με συστημα τετρακινησης ALL4.

Εξηντα χρονια συμπληρωθηκαν φετος μετα το λανσαρισμα του πρωτου μικρου Βρετανικου αυτοκινητου που εγινε διασημο σε ολο τον κοσμο χαρη σε μοναδικα προϊοντικα χαρακτηριστικα, οπως η αισθηση go-kart και η δημιουργικη αξιοποιηση χωρου.

Θελοντας να σηματοδοτησει αυτη την εμβληματικη επετειο, η ΜΙΝΙ παρουσιαζει ενα μοντελο υψηλης αισθητικης που υπογραμμιζει αφενος τις Βρετανικες ριζες, αφετερου τον ευελικτο χαρακτηρα της. Με ιδιαιτερα στοιχεια σχεδιασης και εξοπλισμου, η εκδοση MINI 60 Years υπογραμμιζει τον σπορ χαρακτηρα της μαρκας. Η ειδικη εκδοση διατιθεται για το τριθυρο και το πενταθυρο MINI, με τεσσερις εκδοσεις κινητηρων για το καθενα και θα βρισκεται στο stand της ΜΙΝΙ για να το ανακαλυψουν οι φιλοι της μαρκας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!