Πρεμιέρα για το C3 Aircross Compact SUV

Στο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης, η Citroën παρουσιαζει τη δυναμικη εισοδο της στην κατηγορια των SUV, κανοντας την Παγκοσμια Πρεμιερα για το νεο C3 AIRCROSS COMPACT SUV. Προκειται για ενα SUV νεας γενιας, με ξεχωριστη προσωπικοτητα, που προσφερει χωρους και τεραστια ευελιξια στη διαμορφωση της καμπινας και στην εξυπηρετηση των επιβατων, παραλληλα με κορυφαια τεχνολογια συνδεσιμοτητας σε ολα τα επιπεδα.

Μαζι του, δυο ακομα νεα μοντελα που διεπονται και αυτα απο το πνευμα της περιπετειας και του ελευθερου χρονου:

–    Το SPACETOURER RIP CURL CONCEPT, ενα τελειως νεο πρωτοτυπο αυτοκινητο ενος ογκου με τετρακινηση για να μπορει να πηγαινει παντου χωρις προβλημα και με ολες τις ανεσεις, οπου την πληρη μετατροπη εχει σχεδιασει η Rip Curl με την τεχνογνωσια της στην αδιακοπη διασκεδαση.

–    Το νεο E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES, μια εκδοση περιορισμενης παραγωγης με ισχυρη προσωπικοτητα στην οποια συνδυαζονται τα χαρακτηριστικα των δυο απο τις πλεον εμβληματικες Γαλλικες εταιρειες, σηματοδοτοντας παραλληλα και τη 2η γενια του E-MEHARI.

Τρια νεα μοντελα και τρεις διαφορετικες εκφρασεις για την αυτοκινητιστικη εμπειρια Citroën: ετσι αποκαλυπτεται με τον καλυτερο τροπο η ικανοτητα της Citroën να εμπνεεται απο πολλα διαφορετικα life style και να προσφερει μοντερνες λυσεις, προσαρμοσμενες με τον καλυτερο τροπο στην εποχη και με εντονη προσωπικοτητα. Αυτη η κατασκευαστικη φιλοσοφια, αντικατοπτριζεται ιδανικα στην εταιρικη καμπανια “Inspired by You”, που σε ελευθερη αποδοση σημαινει “Εμπνευσμενη απο Εσας” και ενσαρκωνεται σε καθε κατηγορια αυτοκινητου αλλα και σε καθε γεωγραφικη περιοχη, με τολμηρα αυτοκινητα που εχουν χαρακτηριστικα γνωρισματα την κορυφαια ανεση που προκυπτει απο το προγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT®.

Εκτος απο τις επιτυχιες των προσφατων μοντελων της, οπως ειναι το νεο C3, το οποιο εχει ηδη ξεπερασει τις 170.000 πωλησεις, η Citroën εξελισσει το δικτυο της και προσφερει λυσεις για μια εμπειρια οδηγησης που ξεχωριζει απο τα συνηθισμενα των υπολοιπων κατασκευαστων.

Η Citroën στη Φρακφουρτη:

  ΝΕΟ C3 AIRCROSS COMPACT SUV. Το νεο SUV απο τη Citroen, ξεχωριζει με τη μοναδικη του φρεσκαδα στη σχεδιαση και το ιδιαιτερο αμαξωμα, που αποπνεει δυναμισμο. Το C3 Aircross καλει τον οδηγο του να απολαυσει την οδηγηση προσφεροντας προηγμενη ανεση και αισθηση αυτοκινητου SUV, που τονιζεται και απο τις αυξημενες δυνατοτητες κινησης σε δυσκολες συνθηκες, χαρη στο Grip Control με Hill Assist Descent. Εξοπλισμενο με το συστημα Grip Control, που εξασφαλιζει κορυφαια προσφυση σε καθε επιφανεια και το αυτοματο συστημα καταβασης Hill Assist Descent, το νεο Citroen C3 Aircross αποτελει την ιδανικη επιλογη για τους λατρεις της περιπετειας. Με επιλογες Standard, Sand, All Road, Snow και ESP-Off, το Grip Control αποτελει ενα πολυτιμο βοηθο για απροσκοπτη κινηση σε καθε επιφανεια. Στη Φρανκφουρτη θα το δουμε σε μια σειρα απο συνδυασμους αποχρωσεων στο αμαξωμα αλλα και με μια ποικιλια σχεδιων στην καμπινα, προβαλλοντας ετσι την πληρη δυναμικη του σε οτι εχει να κανει με την εξατομικευση. Ο χωρος για τους επιβατες σχεδιαστηκε βασει της ξεχωριστης ιδιοσυγκρασιας των μοντελων της Citroën, που εχει να κανει με την ευρυχωρια και την δυνατοτητα διαμορφωσης αναλογα με τις αναγκες αλλα και με το φως, βαζοντας νεα δεδομενα με τον τροπο αυτο στα αυτοκινητα της κατηγοριας. Με ολα τα στοιχεια ανεσης που μπορει να ζητησει κανεις, το νεο μοντελο εξοπλιζεται και με 12 στοιχεια εξοπλισμου ασφαλειας αλλα και 4 επιλογες συνδεσιμοτητας – στοιχεια που ειναι η αιχμη του δορατος για την ασφαλεια των μετακινησεων. Το νεο μοντελο της Citroën, θετει νεα standards στον “κοσμο” των compact SUV, στους τομεις της ανεσης, της πρακτικοτητας και της ανετης διαβιωσης στην καμπινα.

  SPACETOURER RIP CURL CONCEPT. Η Citroën και η Rip Curl εμφανιζουν ενα ακομα προϊον συνεργασιας, το οποιο εν προκειμενω συμβολιζει τη διασκεδαση χωρις ορια σε οτι εχει να κανει με την προσωπικη μετακινηση. Προκειται για μια νεα εκδοχη του Space Tourer, αφιερωμενη στην αναζητηση συγκινησεων στις υπαιθριες δραστηριοτητες. Ειναι ενα απολυτα μοντερνο αυτοκινητο με αυξημενες ικανοτητες στην κινηση του, χαρη στις επεμβασεις της Dangel που το εχουν κανει 4×4. Απο την αλλη, για την απολυτη ελευθερια, η εξειδικευμενη εταιρεια Pössl που κανει χειροποιητες κατασκευες του ειδους, εχει ετοιμασει ενα kit μετατροπης του μοντελου σε αυτοκινουμενο. Αξιζει να σημειωθει πως οι δυο αυτες εκδοχες του SpaceTourer ειναι ετοιμες για την παραγωγη. Οι μοντερνες επιλογες στο εσωτερικο του αυτοκινουμενου για camping, με τους ταιριαστους χρωματικους συνδυασμους και τα ειδικα σχεδιασμενα για αντοχη και εμφανιση υφασματα, κανουν την “εκδρομικη” εκδοχη να ξεχωριζει. 

Καθως ειναι απολυτα εστιασμενο για χρηση απο δραστηριους ανθρωπους που απολαμβανουν την επαφη με τη φυση, ειναι οσο στιβαρο χρειαζεται για να αντεχει, προσφερει μεγαλη ευελιξια στη διαμορφωση του εσωτερικου του χωρου, ενω ειναι οσο “σπιρτοζικο” χρειαζεται η καθημερινη μετακινηση. Το SpaceTourer Rip Curl Concept, δινει εμφαση στη διαμορφωση αναλογα με τις αναγκες, στην ευκολια της χρησης, την ανεση αλλα και τη χρηση τεχνολογιας αιχμης, για την απολυτη αισθηση ελευθεριας. Απο τον ερχομενο Οκτωβριο εως και τον Ιανουαριο του 2018, το SpaceTourer Rip Curl Concept, θα ταξιδεψει σε ολη την Ευρωπη, συμμετεχοντας στο Rip Curl Tour by Citroën!
 

   E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES. Ειναι μια ειδικη εκδοση περιορισμενης παραγωγης, που εχει εξελιχθει με την Courrèges για να υποδηλωσει μια νεα γενια για το E-Mehari. Η συνεργασια μεταξυ των δυο εταιρειων, εχει ως βασικους αξονες την κομψοτητα στη σχεδιαση και την οικονομια στις μετακινησεις. Στην περιπτωση του E-Mehari, οι δυο εμβληματικες Γαλλικες εταιρειες παρουσιαζουν ενα μοντελο του οποιου η μαυρη διακοσμηση γυρω απο τα τοξα των τροχων του, ερχεται σε αντιθεση με το λαμπερο λευκο του εσωτερικου – χρωματικος συνδυασμος που αποτελει σημα κατατεθεν για την Courrèges. Ενα πραγματικα “ελευθερο πνευμα”, το αμιγως ηλεκτρικο 4θεσιο cabrio με την ξεχωριστη προσωπικοτητα, διπλασιαζει την απηχηση που εχει στο κοινο, καθως παρουσιαζεται και σε εκδοση με hard top και παραθυρα, κεντρικο κλειδωμα και αεροσακους – ολα ενσωματωμενα στο ανασχεδιασμενο εσωτερικο που ταιριαζει απολυτα στο στυλ της Citroën.
 

  C3 & C3 WRC. Το νεο Citroën C3, που εχει ξεπερασει τις 170.000 πωλησεις απο το λανσαρισμα του μεχρι σημερα, θα ειναι διπλα στη … μυωδη εκδοση C3 WRC, που αποτελει ενα πραγματικο αντικειμενο αυτοκινητιστικου παθους, ανταγωνισμου και ανθρωπινης προσπαθειας για διακριση.
 

 Υπερσυγχρονες υπηρεσιες με τις οποιες αλλαζει η προοπτικη της αυτοκινησης, καθως γινεται ακομα πιο ευκολη η ζωη των πελατων της εταιρειας. Σε αυτες περιλαμβανονται οι ξεκαθαρα εστιασμενες στον πελατη υπηρεσιες, οπως ειναι το Citroën Advisor, που ειναι ενα online εργαλειο για τα προϊοντα της Citroën αλλα και για τις εκθεσεις της. Επισης, μια πρωτια για τα δεδομενα της αυτοκινητοβιομηχανιας ειναι η παρουσιαση των νεων υπηρεσιων μετακινησης, οπως ειναι το Citroën Earn&Drive, μεσω του οποιου οι πελατες της Citroën θα εχουν τη δυνατοτητα να νοικιαζουν το αυτοκινητο τους και να εχουν εισοδημα απο αυτο. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!