Σαρώνει στις πωλήσεις η Peugeot

Δεν ειναι μονο η γκαμα με τα -τουλαχιστον ενδιαφεροντα- μοντελα της, αλλα και το ευνοϊκο χρηματοδοτικο προγραμμα της Peugeot που εξηγει τη φρενιασμενη ανοδο στις πωλησεις της στην Ελλαδα, σε μια δυσκολη περιοδο. 

Και εξηγει γιατι μπηκε με το δεξι το 2016 για την Peugeot η οποια κατεκτησε την τριτη θεση σε ταξινομησεις νεων επιβατικων αυτοκινητων τον Ιανουαριο του 2016, συμφωνα με τα επισημα στοιχεια του ΣΕΑΑ. Με 495 ταξινομησεις, η premium γαλλικη μαρκα πετυχε μεριδιο 8.7% στην αγορα των επιβατικων και  10,3% στην αγορα των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων.

Καθοριστικο ρολο στις συνολικες ταξινομησεις της Peugeot επαιξε – οπως ηταν αναμενομενο – το προσφατα ανανεωμενο Peugeot 208. Το σουπερ μινι της Peugeot εφοδιαζεται με τους νεους Euro6 κινητηρες βενζινης και πετρελαιου ενω ο κινητηρας βενζινης PureTech 1.200cc βραβευτηκε ως ο καλυτερος κινητηρας στην κατηγορια του για το 2016. Επιπλεον, ο κινητηρας πετρελαιου Blue Hdi 100 ιππων εχει πετυχει παγκοσμιο ρεκορ καταναλωσης στην κατηγορια του, με μολις 3λιτρα/100 χλμ. και εκπομπες ρυπων μολις 79gr CO2 ανα χλμ.

H Peugeot σημερα διαθετει την πιο φρεσκια και ανανεωμενη γκαμα μοντελων στην ιστορια της.  Η αξιοπιστια, η ασφαλεια, οι επιδοσεις και η οδηγικη απολαυση καθως και η εμπορικη πολιτικη που υιοθετει η ελληνικη αντιπροσωπεια, συμβαλουν στη συνεχως ανοδικη επιτυχια της μαρκας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!