Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου του 2021» για την Ελλάδα

 


  Οι 27 δημοσιογραφοι μελη του θεσμου «Αυτοκινητο της Χρονιας για την Ελλαδα», ο οποιος εδω και μια δεκαπενταετια ειναι ο μονος ανεξαρτητος, χωρις δεσμευσεις και διασυνδεσεις με συγκεκριμενο μεσο ενημερωσης, καθως οι εκλεκτορες του αρθρογραφουν σε πληθωρα σημαντικων εντυπων και ψηφιακων μεσων, θα παρουσιασουν στις 22 Δεκεμβριου 2020 και ωρα 19:30, την ψηφοφορια τους, που θα αναδειξει το «Αυτοκινητο του 2021» για την Ελλαδα.

 

  Οπως καθε χρονο, ετσι και φετος, τα 10 αυτοκινητα που θα διεκδικησουν τον επιζηλο τιτλο προεκυψαν απο τα  22 συνολικα καινουργια μοντελα που παρουσιαστηκαν τους τελευταιους 12 μηνες στη χωρα μας και ειναι, με αλφαβητικη σειρα τα εξης:

Ford Puma, Hyundai i20, Nissan Juke, Opel Corsa, Peugeot 2008, Renault Captur, Seat Leon, Skoda Kamiq, Toyota Yaris, VW ID 3.

 

  Τα κριτηρια επιλογης αφορουν την τεχνολογια, την ασφαλεια, την ποιοτητα, την πληροτητα της γκαμας, τη φιλικοτητα προς το περιβαλλον, το κοστος αγορας και χρησης αλλα και καθε αλλο χαρακτηριστικο που προαγει την ιδεα της συγχρονης αυτοκινησης στους Ελληνες καταναλωτες και τους λατρεις του αυτοκινητου.

 

  Η εκδηλωση φετος και λογω της πανδημιας του κορωνοϊου θα ειναι digital και θα προβληθει μεσω της ψηφιακης πλατφορμας LiveOn, της ΕΡΤFlix, της ΕΤ3, απο το site του θεσμου (www.atx.gr) καθως και απο μια σειρα απο sites.

 

  Οπως καθε χρονο ετσι και φετος υπαρχει το περιοδικο του «Αυτοκινητου του 2021» το οποιο μπορει κανεις να διαβασει τοσο απο το site του θεσμου και μια σειρα απο αλλα sites οσο και στο https://issuu.com/atxelladas/docs/____2021_web

 

  Η διοργανωση τελει υπο την αιγιδα του Υπουργειου Περιβαλλοντος και Ενεργειας (ΥΠΕΝ), του Συνδεσμου Εισαγωγεων Αντιπροσωπων Αυτοκινητου (ΣΕΑΑ) και του ΕλληνικουΣυνδεσμου Συντακτων Αυτοκινητου Μοτοσυκλετας (ΕΣΣΑΜ).

 

  Η εκδηλωση εχει την υποστηριξη των εταιριων Εθνικη Ασφαλιστικη & NBG Leasing, ενω την επιμελειται η εταιρια CGC Communication.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!