Στη ΔΕΘ το Nissan LEAF ως… ταξί του μέλλοντος

Το νεο, αμιγως ηλεκτροκινητο Nissan LEAF, βρισκεται απο τις 8 εως τις 16 Σεπτεμβριου, στην 83η Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονικης, σε ειδικα διαμορφωμενο εξωτερικο χωρο, στον κεντρικο αξονα, μπροστα απο το Περιπτερο 15.


Το νεο Nissan LEAF, θα παρουσιαστει ως το  \’\’ταξι του μελλοντος\’\’, κανοντας επιδειξη των δυνατοτητων του, σε συνδυασμο με ολες τις συγχρονες υπηρεσιες που προσφερουν τα ραδιοταξι. Παραλληλα, οι επισκεπτες του περιπτερου θα ενημερωθουν για τα οφελη της ηλεκτροκινησης και της ευφυους κινητικοτητας, ενω θα υπαρχει  και συστημα προβολης των τουριστικων σημειων της πολης στους επιβατες, μεσα απο μια αναδρομη στο παρελθον και τη λειτουργια των ταξι, δεκαετιες πριν.


Το νεο, αμιγως ηλεκτροκινητο Nissan LEAF αποτελει την αιχμη του δορατος της στρατηγικης Intelligent Mobility της Nissan, καθως  διαθετει πρωτοποριακη  τεχνολογια και σχεδιασμο που το καθιστα  την βελτιστη επιλογη αγορας στην κατηγορια του.  Με μια νεα μπαταρια 40 kWh που αποδιδει 270 χλμ  σε μικτο κυκλο οδηγησης, με βαση τα νεα ρεαλιστικα προτυπα καταναλωση και εκπομπων του WLTP, το LEAF προσφερει στον οδηγο του  μια ασφαλη και δυναμικη εμπειρια οδηγησης.

Το νεο Nissan LEAF, διαθετει πληθος νεων, καινοτομων τεχνολογιων, οπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποια αποδεικνυονται ιδιαιτερα δημοφιλη στους πελατες. Μεχρι στιγμης, το 72% των νεων αγοραστων του LEAF, εχει  επιλεξει  το προαιρετικο ημιαυτονομο συστημα οδηγησης ProPILOT.

Το αμιγως ηλεκτροκινητο μοντελο εχει κερδισει πολλα βραβεια για την πρωτοποριακη τεχνολογια και τις επιδοσεις του. Κερδισε το βραβειο \”Παγκοσμιο Πρασινο Αυτοκινητο 2018\” στο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Νεας Υορκης και ελαβε βαθμολογιες ασφαλειας 5 αστερων, τοσο απο το Ευρωπαϊκο Προγραμμα Αξιολογησης Νεων Αυτοκινητων (Euro NCAP), οσο και απο το Προγραμμα Αξιολογησης Νεων Αυτοκινητων της Ιαπωνιας.

Το Nissan LEAF ειναι το πρωτο σε πωλησεις αμιγως ηλεκτροκινητο οχημα στην ιστορια της αυτοκινησης,  εχοντας  ξεπερασει  τα 340.000 πωληθεντα αυτοκινητα,  απο τοτε που ξεκινησε η διαθεση του  μοντελου πρωτης γενιας,  το 2010. Με περισσοτερα απο 41.000 αυτοκινητα να εχουν πωληθει στην Ευρωπη απο τον Οκτωβριο του 2017, οπου και ξεκινησε η εμπορικη του διαθεση, το νεο Nissan LEAF ερχεται να συνεχισει αυτη την κληρονομια, πρωτοπορωντας στην προσπαθεια για ενα βιωσιμο μελλον.  

Το νεο Nissan LEAF ειναι διαθεσιμο στην Ελληνικη αγορα με τιμη που ξεκινα απο τις 32.990€. Περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να δειτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/leaf.html 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!