Τα επαγγελματικά Renault δίπλα στις ανάγκες της αγοράς

Τα επαγγελματικα Renault Pro+ στην εκθεση Meat Days – Dairy Expo – Frozen Food 2015
Με αξονα την πληρη καλυψη των αναγκων του καθε συγχρονου επαγγελματια, η Renault με την παρουσια της στην εκθεση Meat Days – Dairy Expo – Frozen Food 2015 (7-9/11 Metropolitan Expo), ενισχυει την επικοινωνια της με την πρωτη γραμμη της αγορας.

Βασικο συστατικο της φιλοσοφιας της Renault στον τομεα των επαγγελματικων αυτοκινητων αποτελει η εδραιωμενη πεποιθηση της εταιρειας να βρισκεται διπλα στις αναγκες της αγορας, μεσω μια αμφιδρομης επικοινωνιας με τους επαγγελματιες ολων των κλαδων. Αυτη η προσεγγιση εχει αναγνωριστει με τον πλεον πειστικο τροπο με τη Renault να κατεχει την πρωτη θεση στην Ευρωπη στην κατηγορια των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων τα τελευταια 17 χρονια. Η πραγματοποιηση των εκθεσεων Meat Days – Dairy Expo – Frozen Food 2015 στις 7-9/11 κατω απο τη στεγη του εκθεσιακου κεντρου Metropolitan Expo, δινει στην εταιρεια την ευκαιρια να ανταλλαξει αποψεις με ενα σημαντικο κομματι της αγορας, παρουσιαζοντας παραλληλα τις νεοτερες εξελιξεις τοσο οσον αφορα στα μοντελα της, οσο και στις προηγμενες υπηρεσιες που προσφερονται στο πλαισιο του Renault Pro+.

Οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν απο κοντα το νεο Renault Clio Pro+ που αποτελει την πλεον συγχρονη προσεγγιση στο μικρο επαγγελματικο αυτοκινητο, διατηρωντας παραλληλα ολα τα πλεονεκτηματα της επιβατικης εκδοσης. Το παρον θα δωσουν και τα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi που εχουν ξεχωρισει για τον εντυπωσιακα αποδοτικο και οικονομικο τους χαρακτηρα. Με δεδομενη την εμφαση που δινει η Renault στο να προσφερει την ιδανικη λυση για τις ιδιαιτερες απαιτησεις καθε πελατη και τα τρια αυτοκινητα θα παρουσιαζουν εξειδικευμενες  λυσεις μετασκευης. Ειδικοτερα το Renault Kangoo Maxi θα ειναι εφοδιασμενο με εναν πρωτοποριακο θαλαμο διατηρησης ψυξης που αποτελει την ιδανικη επιλογη για μεταφορες με το μικροτερο δυνατο κοστος.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!