Τα ξημερώματα της Τρίτης η πρεμιέρα του νέου Hyundai Tucson

 Στις 3:30 τα ξημερωματα, ωρα Ελλαδας, κανει πρεμιερα (ψηφιακα) η 4η γενια του Hyundai Tucson. H κορεατικη μαρκα εδωσε στη δημοσιοτητα τις πρωτες εικονες του νεου μοντελου, το οποιο φερει την τελευταια εξελιξη της χαρακτηριστικης σχεδιασης των προβολεων της Hyundai \”Parametric Hidden Lights\” επισης και μια νεα σχεδιαστικη προσεγγιση διπλης διαταξης του cockpit που προσφερει εξατομικευμενο χωρο.  


Με το ολοκαινουργιο Tucson, παρουσιαζουμε την απολυτη εξελιξη του και μια ξεκαθαρη δηλωση σχετικα με την εξελισσομενη δυναμικη της Hyundai», λεει ο  Senior Vice President και Head of Hyundai Global Design SangYup Lee, και συνεχιζει: \”Ο προηγμενος σχεδιασμος του Νεου Tucson ειναι πιστος στο πρωτοποριακο του πνευμα και ενδυναμωνει το παιχνιδι στην πιο ανταγωνιστικη κατηγορια της αυτοκινητοβιομηχανιας\”.


Η εξωτερικη σχεδιαση του Νεου Tucson εκφραζει αυτο που οι σχεδιαστες της Hyundai αποκαλουν «Parametric Dynamics» και χρησιμοποιει γραμμες, προσωπα, γωνιες και σχηματα για τη δημιουργια λεπτομερειων μεσω ψηφιακων δεδομενων που μοιαζουν με κοσμημα για να προσφερει πρωτοφανη, τολμηρη αισθηση σχεδιασμου. Τα παραμετρικα κρυμμενα φωτα παρεχουν μια εντονη πρωτη εντυπωση. Τα Daytime Running Lights (DRL) ενσωματωνονται απροσκοπτα στη μασκα που μοιαζει με κοσμημα και αποκαλυπτονται μονο οταν ενεργοποιηθουν απο τον οδηγο.


Συνολικα, το νεο αμαξωμα του ολοκαινουργιου Tucson ειναι μακρυτερο και ευρυτερο απο τα μοντελα προηγουμενης γενιας, προσφεροντας ενα μακρυ καπο και κοντους προβολους σε ενα αυξημενο μεταξονιο που του δινουν εναν κρυφο χαρακτηρα κουπε. Πλευρικα, οι σμιλεμενες επιφανειες δημιουργουν μια εντυπωσιακη αντιθεση μεταξυ μιας κομψης σιλουετας και ενος μυωδους αμαξωματος, υποδηλωνοντας κινηση προς τα εμπρος ακομα και οταν το οχημα ειναι σταθμευμενο. 


Η εξελιξη στο εσωτερικο του Νεου Tucson οδηγησε στην τοποθετηση του πινακα οργανων σε χαμηλοτερη θεση ενω παραλληλα πολυεπιπεδες, υψηλης αισθητικης επιφανειες ενισχυουν την αισθηση της διαφανειας.  Οι καθετα προσανατολισμενες επιφανειες της πληρως ενσωματωμενης κεντρικης κονσολας ειναι εμπνευσμενες απο καταρρακτες. Οι δυο ασημενιες γραμμες που ρεουν απο την κεντρικη κονσολα προς τις πισω πορτες εναρμονιζουν τα υψηλης ποιοτητας υλικα με ουδετερους τονους.


Το livestream της πρεμιερας, σχετικο βιντεο και εικονες teaser θα ειναι διαθεσιμα στον ιστοτοπο της Hyundai καθως και στα καναλια κοινωνικης δικτυωσης της μαρκας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!