Τερατώδες 4Χ4 φέρνει η Ford το 2020

Ρελανς απο τη Ford, η οποια ανακοινωσε στην Εκθεση του Detroit οτι θα φερει στην αγορα, μεχρι το 2020, πεντε SUV, εκ των οποιων τα δυο, θα ειναι τα Bronco και Ranger. Αν και αγνωστα στην ελληνικη αγορα, η περιπτωση του Bronco, ειναι αυτη που μας ενδιαφερει. 


Γιατι η Ford, με το Bronco, στοχευει στην αγορα των σκληροπυρηνικων SUV. Προκειται, απο τα λιγα που γνωριζουμε ως τωρα, για ενα, εντυπωσιακο στην εμφανιση, θηριωδες εκτος δρομου οχημα, του οποιου ο χαρακτηρας θα ειναι εστιασμενος στην περιπετεια

Ford Bronco του 1976. Η νεα γενια του, θα ειναι ακομα πιο σκληροπυρηνικη

Τα λογια του Joe Hinricks της Ford, περιγραφοντας το Bronco, ειναι χαρακτηριστικα: \”Μιλαμε για ενα μεσαιου μεγεθους οχημα διχως συμβιβασμους γι\’ αυτους που αναζητουν τις συγκινησεις, που θελουν ελευθερια και λειτουργικοτητα εκτος δρομου, με τους χωρους και την ευελιξια ενος SUV. Το Bronco ειναι ικανο να κατακτησει τα παντα, απο την καθημερινη σου διαδρομη, μεχρι βραχωδης δρομους\”.


Η περιπτωση του Bronco ειναι ενδεικτικη των σχεδιων της Ford, η οποια σκοπευει, καθως φαινεται, να μην μεινει στο Kuga, αλλα να χτυπησει και στα σκληροπυρηνικα 4Χ4.  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!