Τι θα δούμε στην έκθεση αυτοκινήτου από την BMW;

Το BMW Group Hellas συμμετεχει στην εκθεση αυτοκινητου «Αυτοκινηση 2015» στο Εκθεσιακο Κεντρο Ξιφασκιας (πρωην Δυτικο Αεροδρομιο), με την παρουσια του Δικτυου Επισημων Εμπορων BMW και ΜΙΝΙ.

Απο το Σαββατο 14 – Κυριακη 22, Νοεμβριου οι επισκεπτες της εκθεσης θα μπορουν να επισκεφθουν το περιπτερο 6 και να γνωρισουν απο κοντα τα παρακατω μοναδικα μοντελα BMW και MINI:

    Τη νεα ΒΜW Σειρα 1 με σχεδιαστικη ανανεωση, πολυτελες εσωτερικο και πλουσια αποθεματα ισχυος που την κανουν ακομα πιο εκφραστικη, σπορ και απιστευτα αποδοτικη.


    Την ΒΜW Σειρα 2 Active Tourer που συνδυαζει με επιτυχια την ανεση και τη λειτουργικοτητα των χωρων, με το δυναμισμο, το στυλ και την κομψοτητα μιας γνησιας BMW για ολη την οικογενεια.


    Τη νεα BMW X1 για δραστηριους ανθρωπους που επαναπροσδιοριζει το DNA ενος Sports Activity Vehicle με περισσοτερο χωρο για επιβατες και αποσκευες, προηγμενο εξωτερικο και εσωτερικο σχεδιασμο με premium περιβαλλον.


    Την BMW Σειρα 4 Gran Coupé που συνδυαζει την αεροδυναμικη εμφανιση ενος 2θυρου coupé με τη λειτουργικοτητα των τεσσαρων θυρων, την ευρυχωρια και τον πλουσιο χωρο αποσκευων.

Το ΜΙΝΙ Countryman Park Lane Edition που προσφερει εξατομικευση με αναγνωρισιμη σχεδιαση, premium ποιοτητα, υποδειγματικη ευελιξια εσωτερικου και κλασικη διασκεδαστικη οδηγηση ΜΙΝΙ για εντος και εκτος δρομου.


    Το νεο MINI John Cooper Works για αγωνιστικη διαθεση και μεγιστη διασκεδαστικη οδηγηση με τεχνολογιες κινητηρα, αναρτησης και αεροδυναμικης προερχομενες απευθειας απο το μηχανοκινητο αθλητισμο.


    Το νεο ΜΙΝΙ Clubman που μολις παρουσιαστηκε στην Ελληνικη αγορα και προσφερει το υψηλοτερο επιπεδο καθημερινης πρακτικοτητας χαρη στις 6-πορτες, ευκολια και ευελιξια για μακρινα ταξιδια και οδηγικη ανεση.


Οι ημερες και ωρες λειτουργιας της εκθεσης διαμορφωνονται ως εξης:

    Δευτερα – Παρασκευη (15:00 – 21:00)
    Σαββατο και Κυριακη (10:00 – 21:00)


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!