Τι κάνει το VW ID.3 στο Golden Hall;

 Εδω και λιγες μερες – και μεχρι τελος Δεκεμβριου – το ID.3 «εξηλεκτριζει» το εμπορικο κεντρο Golden Hall, στη Λεωφορο Κηφισιας, στο Μαρουσι. Οι επισκεπτες του εμπορικου κεντρου εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν απο κοντα το πρωτο αμιγως ηλεκτρικο μοντελο της Volkswagen. Εισερχομενοι απο την κεντρικη εισοδο, θα συναντησουν το ID.3, στο εντυπωσιακο Makena Turquoise χρωμα, να δεσποζει τοποθετημενο σε ενα ειδικα διαμορφωμενο, υπερυψωμενο βαθρο, στην αριστερη πλευρα του εσωτερικου του εμπορικου κεντρου. 


O Οκτωβριος ειναι ο μηνας που το ολοκαινουργιο, απολυτα καινοτομο και πρωτοποριακο ID.3 της Volkswagen θα κανει την εμφανιση του και στους ελληνικους δρομους. Το νεο ηλεκτρικο μοντελο, ο προπομπος της νεας εποχης για τη μαρκα αλλα και ενος πολυ σημαντικου κεφαλαιου στην ιστορια της αυτοκινησης, τις αμεσως επομενες μερες θα βρισκεται στο δικτυο Εξουσιοδοτημενων Εμπορων της Kosmocar-Volkswagen σε ολη την Ελλαδα, με τις παραγγελιες να εχουν ηδη ξεκινησει. Λιγο πριν την πανελληνια πρεμιερα του, το νεο ID.3 κανει μια εντυπωσιακη avant-première φιλοξενουμενο σε εναν ιδιαιτερο χωρο, για μια πρωτη γνωριμια του κοινου με την προηγμενη ηλεκτροκινηση. 


Ειδικες κατασκευες φωτισμου πλαισιωνουν περιμετρικα το μοντελο, ωστε να αναδειχθει ο πρωταγωνιστικος του ρολος, ενω στο πισω μερος και ακριβως διπλα στο σημειο φορτισης του αυτοκινητου, εχει τοποθετηθει το Wallbox ID. Charger, η εγκατασταση για τη γρηγορη φορτιση του ID.3, προσφεροντας μια επιπλεον οπτικη μαρτυρια οτι το εντυπωσιακο αυτο μοντελο ανηκει στην εποχη της ηλεκτροκινησης. 


Μια επιβλητικη οθονη LED συμπληρωνει την παρουσιαση του αυτοκινητου, προβαλλοντας το σχετικο “world premiere film” με το μηνυμα #NowYouCan, σε συνδυασμο με ενα προϊοντικο video του ID.3 1ST edition. Διπλα στο ID.3, βρισκεται ενα stand με οθονη αφης, στο οποιο οι ενδιαφερομενοι εχουν τη δυνατοτητα να ενημερωθουν αναλυτικα για τις εκδοσεις, τον εξοπλισμο, τα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα και την προτεινομενη λιανικη τιμη του μοντελου σε καθε εκδοση ID.3 1ST, Plus και Max, σε συνδυασμο με την κρατικη επιδοτηση απο το προγραμμα «Κινουμαι Ηλεκτρικα». 


Παραλληλα, παρων και εκπροσωπος της Kosmocar-Volkswagen, προκειμενου να ενημερωνει με επιπλεον αναλυτικες πληροφοριες καθε ενδιαφερομενο αλλα και να προσφερει τη δυνατοτητα επικοινωνιας για προγραμματισμο test-drive μεσω του Εξουσιοδοτημενου Εμπορου της προτιμησης του. 


Aξιζει να σημειωθει πως τηρουνται σχολαστικα ολα τα απαραιτητα πρωτοκολλα προσωπικης υγιεινης, προκειμενου η πρωτη γνωριμια με το νεο ID.3 να ειναι οχι μονο ευχαριστη αλλα και ασφαλης.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!