Του έκλεψαν το μηχανάκι, το βρήκε… 25 χρόνια μετά

Αυτη η ιστορια, ειναι ικανη να σε κανει να μη χασεις την ελπιδα σου ποτε. Γιατι, σιγουρα, ενας Πειραιωτης, του οποιου ειχαν κλεψει το μηχανακι, 25 χρονια πριν, ειχε χασει καθε ελπιδα οτι θα το ξαναβλεπε.

Η ζωη ομως, παιζει περιεργα παιχνιδια. Πριν απο μερικες εβδομαδες, οπως διαβαζουμε στο περιοδικο \”Δυτικες ματιες\”, αστυνομικοι της Ομαδας Προληψης και Καταστολης Εγκληματικοτητας της Διευθυνσης Αστυνομιας Ακαρνανιας, εκαναν ερευνα, παρουσια δικαστικου λειτουργου, στο σπιτι ενος 47χρονου, στα Σταμνα Αιτωλοακαρνανιας.

Οι αστυνομικοι, συνελαβαν τον 47χρονο, αφου στο σπιτι του βρηκαν μια κυνηγητικη καραμπινα, δυο γκλοπ, μια σιδερογροθια και μια ενα μαχαιρι. Ομως, αυτο που διαπιστωσαν οτι βρισκοταν στην αυλη του συλληφθεντα, τους αφησε με ανοιχτο το στομα.

Το δικυκλο μοτοποδηλατο που ειχε για τις μετακινησεις του ο συλληφθεις, διαπιστωσαν πως ειχε κλαπει πριν 25 χρονια απο τον Πειραια. Ο συλληφθεις οδηγηθηκε στον Εισαγγελεα Πλημμελειοδικων Μεσολογγιου, ενω το δικυκλο μοτοποδηλατο φυλασσεται προκειμενου αποδοθει στον ιδιοκτητη του.

Σε βαρος του 47χρονου σχηματιστηκε δικογραφια για παρανομη οπλοκατοχη και κλοπη δικυκλου. Τωρα, αν ο ιδιοκτητης του δικυκλου συγκινηθηκε η εξεπλαγη περισσοτερο που το ξαναβρηκε, αυτος ξερει.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!