Το Επίσημο Δίκτυο της Volvo συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες, στη διάρκεια του lockdown

 


  Η Volvo Car Hellas ανακοινωνει οτι στο συνολο τους, οι εγκαταστασεις των Επισημων Διανομεων και των Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων Volvo παραμενουν σε λειτουργια για την περιοδο του lock-down.

 

  Με υπευθυνοτητα και πρωτη προτεραιοτητα την ασφαλεια επισκεπτων και προσωπικου, το Επισημο Δικτυο Διανομεων Volvo συνεχιζει να υποδεχεται πελατες που ενδιαφερονται για αγορα νεων η μεταχειρισμενων αυτοκινητων. Το Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων Volvo εξυπηρετει κανονικα ραντεβου για συντηρηση και επισκευες.

 

  Σε αυτη την ιδιαιτερη περιοδο, η Volvo τηρει με προσηλωση αυστηρα μετρα υγιεινης και ασφαλειας για την προστασια των ανθρωπων που την εμπιστευονται: προσεκτικη απολυμανση με εξειδικευμενο προϊον σε ολα τα οχηματα πριν ο πελατης ερθει σε επαφη μαζι τους, σωστη χρηση μασκας σε ολους τους χωρους, αντισηπτικα, πιστη τηρηση των αποστασεων και του αριθμου επισκεπτων.

 

  Για την καλυτερη εξυπηρετηση τους, προτεινεται στους πελατες να επικοινωνουν με το Επισημο Δικτυο Διανομεων και Επισκευαστων Volvo, ωστε να προγραμματισουν την επισκεψη τους.

 

  Το Κεντρο Τηλεφωνικης Εξυπηρετησης  Volvo (210-6241833) βρισκεται παντα στη διαθεση των πελατων με ωραριο λειτουργιας : Δευτερα εως Σαββατο, απο τις 8 το πρωι ως τις 9 το βραδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!