Το νέο DS3 Crossback μαγνητίζει τα βλέμματα


Η DS Automobiles παρουσιασε για μια ακομα φορα την εξελιξη και την τεχνογνωσια της στα πολυτελη αυτοκινητα, συστηνοντας το κομψο και παριζιανικο lifestyle. Η μαρκα που δε σταματα να μαγνητιζει ολα τα βλεμματα και να κατακτα καινουργιο κοινο, αποκαλυψε στα πλαισια της εκθεσης “Αυτοκινηση EKO 2018”, το νεο, εκκεντρικο compact SUV DS 3 CROSSBACK. 


Αποκαλυπτοντας τη νεα, εντυπωσιακη γενια του μικροτερου μοντελου της, η DS Automobiles εδωσε στο κοινο μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να ερθει σε επαφη με τα κορυφαια τεχνικα χαρακτηριστικα του, που κανουν το νεο μοντελο να ξεχωριζει. 

Τα αποκαλυπτηρια εγιναν κατα τη διαρκεια της επισημης δημοσιογραφικης παρουσιασης του νεου    DS 3 CROSSBACK στην εκθεση “Αυτοκινηση EKO 2018”, οπου ο κυριος Arnaud Ribault, Senior Vice President για τις Πωλησεις και το Marketing της DS Automobiles παγκοσμιως, μαζι με τον κυριο Δημητρη Καββουρη, Chief Operating Officer της μαρκας DS Automobiles στην Ελλαδα, εδωσαν το παρον, αποκαλυπτοντας τα δυναμικα χαρακτηριστικα του νεου μελους της DS Automobiles. O κος Καββουρης ανοιξε την εκδηλωση καλωσοριζοντας τους επισκεπτες στο περιπτερο της DS Automobiles, τονιζοντας τη σημαντικοτητα του νεου DS 3 Crossback για τη μαρκα και το PSA Group, καλωντας στη συνεχεια στο βημα τον κο A. Ribault, ο οποιος συγκεκριμενα τονισε: “η DS σημειωνει τεραστια επιτυχια σε ολο τον κοσμο, με αποτελεσμα οι αντιπροσωπειες να αυξανονται ραγδαια. Το νεο DS 3 Crossback περικλειει ολη τη γαλλικη τεχνογνωσια, φινετσα, καινοτομια και την εμφαση στη λεπτομερεια. Ειμαστε σιγουροι για την επιτυχια του στην Ελλαδα!”    

Σχεδιασμενο να συνδυαζει την κομψοτητα, την ανεση και την τεχνολογια, το νεο compact SUV DS 3 CROSSBACK, ξεχωριζει χαρη στην επιβλητικη του εμφανιση, εντυπωσιαζοντας με τις λεπτομερειες που υποδηλωνουν το μοντερνο και εκλεπτυσμενο του στυλ. Το μηνυμα που καλειται να μεταφερει ειναι ακριβως αυτο: εμφαση στην αισθητικη οσο και εξοπλιστικη εικονα, με ιδιαιτερες “καμπυλες” που παραπεμπουν στην κοπη των διαμαντιων. Στο ραφιναρισμενο εσωτερικο του εχουν χρησιμοποιηθει υψηλης ποιοτητας υλικα, αφου ολα εχουν επιλεγει με γνωμονα την ποιοτητα και τη φινετσα. Αξιζει να σημειωθει πως η DS Automobiles ειναι μια απο τις ελαχιστες μαρκες που χρησιμοποιει γνησιο δερμα nappa και ημι-ανιλινη, που αποτελει μια απο τις καλυτερες ποιοτητες δερματος στον κοσμο. 

Περα ομως απο τις ταπετσαριες, την επιλογη των κορυφαιων υλικων και τη σχολαστικη προσοχη στη λεπτομερεια, το νεο DS 3 CROSSBACK συνδυαζει και τους ιδανικους κινητηρες, που ταιριαζουν απολυτα με το δυναμισμο του χαρακτηρα του νεου αυτου μοντελου. Θα διατιθεται με 3 διαφορετικους τυπους κινητηρων: PureTech βενζινης 1,2 λιτρων σε εκδοχες ισχυος 100, 130 και 155 ιππων, οι επιλογες BlueHDi diesel που περιλαμβανουν τις δυο εκδοσεις των 1,5 λιτρων με αποδοση 100 και 130 ιππων, αλλα και απο την επομενης χρονια, την αμιγως ηλεκτροκινητη εκδοση   E-Tense, βασισμενη πανω στην καινοτομα πλατφορμα CMP (Common Modular Platform) του γκρουπ PSA. 

Το περιπτερο της DS Automobiles (Stand 24) θα φιλοξενει τo νεο DS 3 Crossback, καθως και τα υπολοιπα μοντελα της DS Automobiles στην Εκθεση Αυτοκινητου “Αυτοκινηση EKO 2018” και υποδεχεται το κοινο στο πρωην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) μεχρι σημερα, 18 Νοεμβριου 2018. Διαθεσιμο για test drive στο χωρο της εκθεσης ειναι το νεο           SUV DS 7 Crossback, με την εκδοση 1.6 λιτρων PureTech, αποδοσης 225HP.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!