Το νέο SEAT Ateca στο Golden Hall

Το νεο Ateca, το πρωτο SUV στην ιστορια της SEAT, εκτιθεται ηδη απο την Δευτερα 9 Ιανουαριου στο stand της ισπανικης μαρκας στο εμπορικο κεντρο Golden Hall στο Μαρουσι (Λεωφορος Κηφισιας 37) για μια εμπειρια γνωριμιας του κοινου με το νεο μοντελο της SEAT. Το νεο Ateca θα παραμεινει στο πολυσυχναστο εμπορικο κεντρο εως την Τεταρτη 8 Φεβρουαριου. 

Το νεο Ateca απεσπασε προσφατα τον τιτλο “Best Buy Car of Europe in 2017” στα πλαισια του διακεκριμενου θεσμου AUTOBEST, ενω στο κεντρικοτατο stand της SEAT στο Golden Hall, το κοινο μπορει να ανακαλυψει απο κοντα ολα τα χαρακτηριστικα που το ανεδειξαν ως την πιο πληρη και καινοτομο επιλογη για τους υποψηφιους αγοραστες. 

Ο επισκεπτης του εμπορικου κεντρου, στα δεξια της κεντρικης εισοδου, αντικριζει το νεο Ateca στην εκδοση 1.6TDI STYLE PLUS ECOMOTIVE 115HP σε λευκο μεταλλικο χρωμα. Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να απευθυνονται στους πωλητες που πλαισιωνουν το stand κατα τις ωρες αιχμης του κεντρου για πληροφοριες σχετικα με το Ateca αλλα και με τη υπολοιπη γκαμα μοντελων SEAT καθως και για προγραμματισμο test drive στις εκθεσεις των εξουσιοδοτημενων αντιπροσωπων της Μαρκας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!