Το παγκοσμίως πρώτο, επτά θέσεων αγωνιστικό έλκηθρο είναι Nissan !

Η Nissan μας συναρπαζει για μια ακομα φορα, με την παρουσιαση του πρωτου στον κοσμο, επτα θεσεων αγωνιστικου ελκηθρου στον Ινσμπρουκ της  Αυστριας.

Το συγκεκριμενο ελκηθρο ελαβε την ονομασια του X-Trail, καθως το συγκεκριμενο μοντελο αποτελεσε και την πηγη εμπνευσης για τον σχεδιασμο του. Το εναρκτηριο λακτισμα για τη δοκιμη του, δοθηκε στην ιστορικη Ολυμπιακη πιστα του Ιγκλς, ενω στη θεση του πιλοτου βρισκοταν ο Βρετανος Ολυμπιονικης Sean Olsson.

Για την κατασκευη του ελκηθρου, η Nissan συνεργαστηκε με κορυφαιους εμπειρογνωμονες του ειδους, προκειμενου να  μετατρεψει ενα παραδοσιακο, τεσσαρων θεσεων ελκηθρο, σε ενα αντιστοιχο επτα θεσεων,  οπου μπορει να αναπτυξει ταχυτητα εως και 100 km/h  και να δεχθει δυναμη ελξης της ταξης των 4,5g.

Το επτα θεσεων ελκηθρο, αναπτυχθηκε χρησιμοποιωντας σκιτσα και  τεχνολογια CAD (computer-aided design). Η λεπτομερεια στο σχεδιασμο του ρυγχους δημιουργηθηκε με προτυπο τη μασκα τυπου V του X-Trail, ενω και η γλυπτικη του εχει χαρακτηριστικα απο τις σχεδιαστικες γραμμες του συγκεκριμενου μοντελου.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=c_MmcujVc-s]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!