Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μόνιμη τετρακίνηση θα είναι στην αυτοκίνηση 2015


To Outlander PHEV, το πρωτο ηλεκτρικο επιβατικο αυτοκινητο με μονιμη τετρακινηση-4WD, με περισσοτερες απο 40,000 πωλησεις στην Ευρωπαϊκη αγορα θα ειναι ο πρωταγωνιστης της Mitsubishi Motors στην εκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015,που ανοιγει τις πυλες της για το κοινο τα Σαββατο 14 μεχρι την Κυριακη 22 Νοεμβριου 2015 στην αιθουσα Ξιφασκιας (πρωην Δυτικο Αεροδρομιο). 

Εχοντας μακροχρονια παραδοση σε πρωτοποριακες τεχνολογιες και κυριως στην εξελιξη των EV, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) με μεγαλη επιτυχια αποφασισε να επεκταθει στα μεγαλυτερα ηλεκτρικα οχηματα, καταλληλα για μεγαλες αποστασεις με πολλους επιβατες και τις αποσκευες τους. Το Outlander PHEV ειναι ενα απο τα φιλοδοξα μοντελα με περισσοτερες απο 40,000 πωλησεις, που θα παιξουν καθοριστικο ρολο στην καταργηση των περιορισμων που βαζουν οι σημερινες μπαταριες και φερουν τα EV στη μαζικη παραγωγη. 


Το Νεο Outlander PHEV ξεχωριζει για τα εξης:
Το πρωτο Plug-in Hybrid της Mitsubishi Motors ειναι ενα οχημα βασισμενο σε EV, το οποιο προεκυψε απο την εκτενη τεχνογνωσια της MMC στα EV και τα ηλεκτρονικα συστηματα, με την υποστηριξη ενος βενζινοκινητηρα οταν χρειαζεται.
Αξιοποιωντας αριστα τη διακεκριμενη τεχνογνωσια της Mitsubishi στα συστηματα 4-Wheel-Drive. ειναι επισης το πρωτο ηλεκτρικο επιβατικο αυτοκινητο με μονιμη 4WD στη μαζικη παραγωγη απο mainstream κατασκευαστη.
Τελευταιο αλλα σημαντικο, εχοντας εξελιχθει στα πλαισια της οικογενειας του Νεου Outlander, δεν εχει κανενα απο τα μειονεκτηματα των απλων ‘μετατροπων, ενω το προσθετα εξαρτηματα EV δε μειωνουν το διαθεσιμο χωρο.

Εκτος απο το Outlander PHEV οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν τη δυνατοτητα να δουν το ανανεωμενο ο ASX, το οποιο μετα απο 5 χρονια πετυχημενης παρουσιας στην Ελληνικη αγορα διατιθεται με δυο υπερσυγχρονους κινητηρες. Εναν  πετρελαιοκινητηρα προδιαγραφων Euro-6 με ιπποδυναμη 114 ιππους και ροπη 270 Nm καθως επισης και ενα βενζινοκινητηρα 1.6 lt. MIVEC ιπποδυναμης 117 ιππων και ροπη 154ΝΜ, σχεδιασμενους για να ανταποκρινονται στο συγχρονο στυλ της ζωης.  Το ανανεωμενο ASX αποτελει μια ολοκληρωμενη προταση στη δυναμικη κατηγορια των μικρομεσαιων crossover το οποιο εχει δεχτει πληθος αλλαγων στην εσωτερικη σχεδιαση της καμπινας των επιβατων με εμφαση στην ανεση και την πολυτελεια. 

Ταυτοχρονα δυναμικο παρον στο περιπτερο της Mitsubishi  Motors θα δωσει και το μικροτερο μελος της οικογενειας το Space Star, που αποτελει την προταση της MMC στην κατηγορια μικρων αυτοκινητων – την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κατηγορια μικρων οχηματων, με βασικα χαρακτηριστικα τα πολυ χαμηλα επιπεδα καταναλωσης και εκπομπων CO2 χαρη στην εφαρμογη τεχνολογιων περιορισμου των περιβαλλοντικων επιπτωσεων οπως προηγμενη αεροδυναμικη, σημαντικη μειωση του βαρους, εξυπνη εκμεταλλευση των χωρων και κινητηρες υψηλης αποδοσης.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!