Το ψηφιακό κλειδί για το GT-R τα σπάει!

Πρεπει να το παραδεχτεις: Ακομα και αν εισαι φαν των παλιων, κλασικων αυτοκινητων, η τεχνολογια ειναι εντυπωσιακη. Ειναι ποθητη. Παρε για παραδειγμα το Nissan GT-R. O Godzilla δινει βαρος τοσο στις επιδοσεις, οσο και στην τεχνολογια και, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο


Εν αναμονη της επομενης γενιας του GT-R, η οποια αναμενεται να ερθει πριν απο το 2025, ο επικεφαλης της Square Circle Media, σχεδιαστης, Danny Burnside, εφτιαξε ενα smart key, ενα ψηφιακο κλειδι, το οποιο διατηρει το σχημα του κλασικου κλειδιου της Nissan, αλλα επι της ουσιας ειναι μια ψηφιακη οθονη αφης που διαθετει μια σειρα απο εντυπωσιακες λειτουργιες. 


Μεσα απο το ψηφιακο κλειδι, ο ιδιοκτητης μπορει να ξεκλειδωσει, να ανοιξει το πορτ μπαγκαζ, αλλα και να κορναρει μεσα απο τρια κουμπια. Απο την οθονη, μπορει να δει τη σταθμη λαδιου, τα χιλιομετρα μεχρι το επομενο service, τα χιλιομετρα μεχρι να ξαναχρειαστει βενζινη, να βαλει μπρος, να ρυθμισει τον κλιματισμο και αλλα. 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-6ePAGwWAVs&w=320&h=266]


Ο επικεφαλης του σχεδιαστικου τμηματος της Nissan, Alfonso Albaisa, εχει παραδεχθει οτι η επομενη γενια του GT-R θα \”ειναι το γρηγοροτερο super sports car στον πλανητη\”, ομως παραδεχεται οτι δεν εχει ακομα εξελιξει πλατφορμα η κινητηρα. Παρολα αυτα, οπως ειχες διαβασει στο TopSpeed.gr σχεδιαζει υβριδικο συστημα γι\’ αυτο. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!