Το BBC θα δείξει ένα Χριστουγενιάτικο Topgear με τον Clarkson και την παρέα του, από τα παλιά

Με ολες τις αλλαγες που εγιναν τον τελευταιο καιρο στο Top Gear ειναι ευχαριστο να βλεπουμε οτι καποια πραγματα δεν αλλαζουν. Ετσι μπορει να μη παρουσιαζουν το Top Gear αλλα θα φτιαξουν μια χριαστουγεννιατικη εκδοχη.
Η ανακοινωση εγινε απο το BBC λεγοντας οτι θα συνεχιστει η Χριστουγεννιατικη εκδοχη του Topgear με δυο επεισοδια και θα περιλαμβανει τις πιο αξιομνημονευτες στιγμες του Clarkson του May και του Hammond, στα 13 χρονια της επιτυχημενης εκπομπης.
Τα δυο επεισοδια θα λεγονται : “Top Gear: From A-Z” δηλαδη “Top Gear: Απο το Α εως το Ω και θα περιλαμβανει πολλες σκηνες απο τα προηγουμενα επεισοδια που δεν εχουμε ξαναδει. Επισης θα δουμε μερικες απο τις πιο ανοητες, ξεκαρδιστικες και αστειες στιγμες απο την παρασταση τα τελευταια 13 χρονια. Η παρουσιαση θα γινει με αλφαβητικη σειρα, εξ ου και και ο τιτλος, με τον John Bishop να ειναι ο εκφωνητης οπως και στο παρελθον.
Ας ελπισουμε εκει στο BBC να τους πιασει νοσταλγια και να ξαναδεχτουν τον εκκεντρικο και οξυθυμο αλλα και χαρισματικο παρουσιαστη που σε τοσο κοσμο εχει απηχηση διασκεδαζοντας τον.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aFaOF5tG2uY]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!