Το Fiat Panda 4X4 ανέβηκε στο Έβερεστ!

Η Fiat εχει στα χερια της… χρυσαφι. Ο λογος για το Panda 4X4, ενα ικανοτατο εκτος δρομου οχημα, με compact διαστασεις και ωραιο παρουσιαστικο, αλλα και τιμη – εκπληξη (κοντα στο οριο των 10.000 ευρω) ενα best seller με ολα τα εχεγγυα της επιτυχιας. Λογικο ειναι λοιπον, να συνεχιζει να βρισκεται στην \”πρωτη γραμμη\” και να παιρνει βραβεια, ως αποδειξη του ποσο αειθαλες μοντελο ειναι. 


Εχοντας δημιουργησει λοιπον μια τεραστια παραδοση ως ενα απο τα πλεον ικανα εκτος δρομου οχηματα, το Panda 4X4 κατεκτησε, εκτος απο την κατηγορια Crossover στα βραβεια «4Χ4 of the Year 2019 awards», του Βρετανικου περιοδικου 4Χ4 Magazine και το ψηλοτερο βουνο του κοσμου, το Εβερεστ.  


To Fiat Panda, το δημοφιλεστερο αυτοκινητο πολης στην Ευρωπη, αλλα και στην Ελλαδα, εχει κερδισει το κοινο χαρη στον εξυπνο σχεδιασμο του, τα κορυφαια επιπεδα χρηστικοτητας που προσφερει, αλλα και τον αποδοτικο του χαρακτηρα. Απο την πρωτη γενια του μοντελου και μεχρι και σημερα, ξεχωριστη θεση στη γκαμα της σειρας εχει η εκδοση 4Χ4, η οποια προσφερει κορυφαιες εκτος δρομου δυνατοτητες διατηρωντας τον ευελικτο και προσιτο χαρακτηρα των υπολοιπων Panda.


Αναγνωριζοντας τα παραπανω χαρακτηριστικα, οι κριτες του Βρετανικου περιοδικου 4Χ4 Magazine, ανακηρυξαν για 2η συνεχομενη χρονια το Panda 4X4, ως το κορυφαιο Crossover στα πλαισια των βραβειων \”4X4 of the Year awards\”. Οι κριτες εκτιμησαν ιδιαιτερα την ικανοτητα του μοντελου να βρισκει προσφυση ακομα και στις πιο δυσκολες συνθηκες, αλλα και τον διασκεδαστικο του χαρακτηρα.


Ο συντακτης του περιοδικου 4X4 Magazine, Alan Kidd, προσπαθησε να εξηγησει τι ειναι αυτο που τον \”κερδισε\” στο Fiat Panda 4X4: «Δε νομιζω οτι υπαρχει αλλο μοντελο που κερδισε με τετοιο απολυτο τροπο την κατηγορια του. Η αγορα αλλαζει, αλλα το Panda 4X4 προσφερει παντα μοναδικα πλεονεκτηματα. Δεν ειναι το απολυτο οχημα εκτος δρομου, αλλα το χαμηλο βαρος και οι συμπαγεις διαστασεις του επιτρεπουν να ειναι εξαιρετικα ευελικτο και σταθερο σε καθε εδαφος. Θα πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να βρεις τα ορια του».


Η συγκεκριμενη βραβευση ερχεται να προστεθει σε μια μακρα λιστα διακρισεων για το μοντελο, το οποιο ειναι το πρωτο αυτοκινητο πολης που εφοδιαστηκε με συστημα τετρακινησης, το πρωτο που ανεβηκε σε υψος 5.200μ. στο βουνο Εβερεστ, αλλα και το πρωτο αυτοκινητο πολης που μπηκε στη μαζικη παραγωγη εφοδιασμενο με συστημα CNG (φυσικο αεριο).


Το Fiat Panda ειναι διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα με 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση και 5 χρονια οδικη βοηθεια, ενω οι τιμες ξεκινουν απο τις 10.550 ευρω. Το Panda CNG ειναι διαθεσιμο απο τις 11.990 ευρω, ενω το Panda 4X4, με τον Turbo κινητηρα βενζινης Twinair, ξεκινα απο τις 14.396 ευρω.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!