Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία


Ψηφιστηκε απο την πλειοψηφια των αναγνωστων του γαλλικου περιοδικου \”4×4 Magazine\”, οι οποιοι εκτιμησαν την εξαιρετικη ευελιξια στην εργασια και στον ελευθερο χρονο.
Το νεο pick up της Fiat Professional διαθετει υψηλη ικανοτητα φορτωσης που ανερχεται στον εναν τονο και ελκτικη δυναμη που υπερβαινει τους τρεις τονους.
Στα συστατικα επιτυχιας του περιλαμβανονται η τετρακινηση και ο ηλεκτρονικος επιλογεας 4WD, που καθιστουν το μοντελο ευκολοδηγητο και εξαιρετικα ευελικτο ακομα και στις πιο δυσκολες συνθηκες.


Η γκαμα του μοντελου περιλαμβανει δυο τυπους αμαξωματος (Extended Cab και Double Cab) και επιπεδα εξοπλισμου που ταιριαζουν σε ολες τις αναγκες και προτιμησεις των καταναλωτων.
Το Fullback ειναι το επισημο αυτοκινητο του Παγκοσμιου Πρωταθληματος FIM Motocross MXGP, οπου η Fiat Professional ειναι ο Επισημος Χορηγος. Ο εκλεκτος πρεσβευτης του μοντελου ειναι ο πολυβραβευμενος παγκοσμιος πρωταθλητης, Tony Cairoli.


Διαθετοντας ιταλικο στυλ και τολμηρη εμφανιση, το νεο pick up ενσαρκωνει ολες τις προκλησεις που καλειται να αντιμετωπισει η Fiat Professional στην παγκοσμια αγορα. Οι ιδιες αξιες εκφραζονται και απο το ινδαλμα του Ιταλικου αθλητισμου, Tony Cairoli, που αντιμετωπιζει με κουραγιο και επιμονη τις προκλησεις του συναρπαστικου μηχανοκινητου πρωταθληματος.


Το νεο Fiat Professional Fullback ψηφιστηκε \”Pick up της Χρονιας 2017\” στον διαγωνισμο του γαλλικου περιοδικου \”4×4 Magazine\” (Editions Larivière). Το βραβειο αυτο προηλθε απο το 19% των συνολικων ψηφων των αναγνωστων μεσω της ιστοσελιδας του περιοδικου (www.4x4mag.com).

Η διαμορφωση του αμαξωματος, οι διαστασεις και οι κινητηρες συμβαδιζουν απολυτα με τις επιταγες της κατηγοριας, καθως το pick up της Fiat Professional δημιουργηθηκε για να καλυψει τις πραγματικες αναγκες των επαγγελματιων καταναλωτων. Το αυτοκινητο παραλληλα εμφανιζει εξαιρετικη ευελιξια και μετα το περας της εργασιας, γεγονος που το καθιστα καταλληλο για ολες τις χρησεις, ακολουθωντας ετσι τη συνολικη φιλοσοφια της Fiat Professional. Το μοντελο αποτελει το συμβολο της νεας γκαμας της Fiat Professional, δινοντας τη δυνατοτητα στη μαρκα να παιζει πρωταγωνιστικο ρολο σε μια εντελως νεα κατηγορια. Ενα ενδιαφερον στοιχειο ειναι η σημαντικη θεση που κατεχουν τα pick up στην περιοχη της EMEA, αποτελωντας το 22% ολοκληρης της αγορας των επαγγελματικων οχηματων. Ενω ο μεσος ορος των πωλησεων στην Ευρωπη ειναι κοντα στο 6% και συνεχως ανεβαινει, στην Αφρικη και στη Μεση Ανατολη το ποσοστο αυτο αγγιζει το εκπληκτικο 70%.


Αναμεσα στα συστατικα επιτυχιας του Fullback περιλαμβανονται η υψηλη ικανοτητα φορτωσης που ανερχεται στον εναν τονο και η ελκτικη δυναμη που υπερβαινει τους τρεις τονους. Επιπλεον, χαρη στην τετρακινηση και στον ηλεκτρονικο επιλογεα 4WD, μπορει να αντιμετωπισει με ευκολια ακομα και τις πιο απαιτητικες αποστολες, οπως η off-road οδηγηση με πληρες φορτιο.

Το Fullback διαθετει σπορ αναλογιες και μικρο εμπρος προβολο. Το μπροστινο μερος χαρακτηριζεται απο το ιταλικο στιλ που ακολουθει το νεο στιλιστικο αποτυπωμα της μαρκας. Οι εσωτερικοι χωροι αντανακλουν τη λειτουργικοτητα ενος οχηματος εργασιας, καθως και την ανεση και την κομψοτητα ενος κορυφαιου SUV. Οι αναρτησεις του Fullback διαθετουν εξελιγμενη αρχιτεκτονικη με διπλα ψαλιδια και αντιστρεπτικη δοκο στον μπροστινο αξονα, ενω ο ακαμπτος πισω αξονας εχει ελλειπτικα φυλλα σουστας για να μεγιστοποιησει την αξιοπιστια και τη στιβαροτητα του οχηματος.

Το Fullback εφοδιαζεται με εναν υπερτροφοδοτουμενο κινητηρα πετρελαιου χωρητικοτητας 2,4 λιτρων που αποδιδει 150hp (113kW) και 380 Nm η 180hp (133kW) και 430 Nm. Συνδυαζεται με ενα χειροκινητο κιβωτιο εξι (6) σχεσεων η αυτοματο κιβωτιο πεντε (5) σχεσεων.

Τελος, το ασταματητο Fullback αποτελει το επισημο αυτοκινητο του Παγκοσμιου Πρωταθληματος FIM Motocross MXGP. Η Fiat Professional ειναι Επισημος Χορηγος του Πρωταθληματος και Χορηγος Τιτλου στους αγωνες που πραγματοποιηθηκαν στο Βελγιο, στην Ιταλια και στη Μεγαλη Βρετανια το 2016. Το Παγκοσμιο Πρωταθλημα αποτελει το \”σπιτι\” του οχτω-φορες παγκοσμιου πρωταθλητη Tony Cairoli, ο οποιος θα εχει ως χορηγο τη Fiat Professional μεχρι το 2018, ενω παραλληλα εχει διπλα του καθ\’ ολη τη διαρκεια της χορηγιας το νεο pick up Fullback.


Αυτη ειναι μια αναγνωρισμενου κυρους συνεργασια που βασιζεται σε πραγματικα κοινες αξιες, οπως το παθος, η αποφασιστικοτητα και ο δυναμισμος. Αλλωστε, διαθετοντας ιταλικο στυλ και τολμηρη εμφανιση, το νεο pick up ενσαρκωνει ολες τις προκλησεις που καλειται να αντιμετωπισει η Fiat Professional στην παγκοσμια αγορα. Οι ιδιες αξιες εκφραζονται και απο το ινδαλμα του Ιταλικου αθλητισμου, Tony Cairoli, που αντιμετωπιζει με κουραγιο και επιμονη τις προκλησεις του συναρπαστικου μηχανοκινητου πρωταθληματος.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!