Το Nissan e-NV200 διακρίθηκε στο 2021 What Car? Van Awards

 


  Το ευελικτο και πρακτικο, ανευ εκπομπων ρυπων LCV,  κερδισε το βραβειο “Best Value for Ownership Costs” (Καλυτερη Αξια σε σχεση με το Κοστος Ιδιοκτησιας)  στην κατηγορια των  μικρων φορτηγων, με τους κριτες των βραβειων του 2021 WhatCar? Van Βραβεία να επισημαινουν οτι μπορει να αποτελεσει την “ιδανικη επιλογη”, ειδικα για χρηση σε αστικο περιβαλλον.

 

  Η μπαταρια 40kWh του e-NV200 σημαινει οτι οι ιδιοκτητες δεν θα επισκεφθουν ποτε ενα πρατηριο καυσιμων, ενω οι λογαριασμοι του service ειναι αισθητα χαμηλοτεροι απο αυτους των φορτηγων με παραδοσιακους κινητηρες εσωτερικης καυσης.

 


  Με ενσωματωμενη δυνατοτητα V2G (οχηματος- δικτυου), το e-NV200 μετατρεπεται σε μια συνολικη ενεργειακη λυση, διασφαλιζοντας οτι οι μπαταριες του  δεν αποθηκευουν απλως ενεργεια για κινηση, αλλα μπορουν παραλληλα  να προσφερουν την αποθηκευμενη ενεργεια σε μια οικιακη η εμπορικη εγκατασταση, η ακομα και να την επιστρεψουν πισω στο δικτυο.  Πρακτικα, το Nissan e-NV200  μπορει να φορτισει οταν η ζητηση για ενεργεια ειναι χαμηλοτερη η οταν η ενεργεια απο ανανεωσιμες πηγες ειναι διαθεσιμη, μειωνοντας την εξαρτηση απο την παραγωγη ενεργειας μεσω ορυκτων καυσιμων και δινοντας με αυτο τον τροπο στο V2G ενεργο ρολο στις προσπαθειες μειωσης του ανθρακα. Παραλληλα, σε επιπεδο εταιρικου στολου, η ενσωματωση της τεχνολογιας V2G  προσφερει μεγαλυτερη εξοικονομηση κοστους και την ευκαιρια για την επιχειρηση να αποκτησει επιπλεον εσοδα. Τα οχηματα του στολου   που παραμενουν σε αδρανεια ολη τη νυχτα, η ακομα και κατα τη διαρκεια της εργασιμης ημερας, θα μπορουν να εχουν τις μπαταριες τους φορτισμενες οταν η ζητηση ειναι χαμηλη, προσφεροντας  το αποθεμα της  ενεργειας τους οταν η ζητηση ειναι υψηλη, αλλα εξακολουθωντας   να ειναι φορτισμενα και ετοιμα για χρηση, οταν απαιτηθει.

 


  Συμπαγες, ευελικτο και πληρως εξοπλισμενο με την τεχνολογια Nissan Intelligent Mobility, το e-NV200 ειναι η ιδανικη επιλογη για επιχειρησεις ολων των σχηματων και μεγεθων.

 

  Το 100% ηλεκτροκινητο φορτηγο  Nissan e-NV200 εχει χωρο φορτιου 4,2m³, αρκετο για να χωρεσει δυο παλετες η φορτιο μεχρι 701kg. Με το ευρυ ανοιγμα στις πισω πορτες, οπως και με τις συρομενες πλευρικες, η φορτωση ειναι γρηγορη και ευκολη. Το καθισμα του συνοδηγου μπορει επισης να αναδιπλωθει  για τη δημιουργια ενος πρακτικου γραφειου, ενω οι ευχρηστοι αποθηκευτικοι χωροι ειναι αφθονοι και σε κοντινη αποσταση απο το καθισμα του οδηγου.

 


  Για τους επαγγελματιες που επιθυμουν να μετακινησουν  επιβατες η πληρωμα, το e-NV200 Evalia με εως και 7 θεσεις, αποτελει την ιδανικη επιλογη. Χαρη στα εξυπνα σπονδυλωτα καθισματα,  υπαρχει πλεοναζων  χωρος για αποσκευες η εργαλεια. Επιπλεον, το Nissan e-NV200 Evalia ειναι η τελεια λυση για ταξι και  συναφεις μεταφορικες υπηρεσιες.

 

  Στην Ελλαδα, το e-NV200, εξοπλισμενο με την αναβαθμισμενη μπαταρια των  40kWh, ειναι διαθεσιμο με το επιδοτουμενο προγραμμα “Κινουμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ” με λιανικη τιμη που ξεκινα απο τις 31.076 ευρω (εναντι αρχικης τιμης 36.490 ευρω). Αντιστοιχα, στην επταθεσια επιβατικη εκδοση του e-Evalia, διατιθεται, μεσω της σχετικης επιδοτησης, με λιανικη τιμη εκκινησης στις 31.682 ευρω (εναντι αρχικης τιμης 37.180 ευρω).

 

  Περισσοτερες πληροφοριες για τα αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα της Nissan ειναι διαθεσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!