Το Nissan JUKE μας βάζει στο κλίμα των εορτών, με την “The Happy Holiday Playlist”

 


  Καθως τα Χριστουγεννα πλησιαζουν, το Nissan JUKE μας ανεβαζει τη διαθεση με μια με μια ευχαριστη μουσικη λιστα (playlist) απο ξεχωριστες μελωδιες. Το “The Happy Holiday Playlist” ειναι γεματο με χαρουμενες μελωδιες και σιγουρα θα βαλει στο πνευμα των εορτων τους οδηγους, ανεξαρτητα απο το τι εχουν προγραμματισει.

 

  Επιμελημενη απο ομαδες της Nissan σε ολη την Ευρωπη, η playlist, η οποια ειναι διαθεσιμη μεσω streaming και στην Ελλαδα, περιεχει  δημοφιλη τραγουδια που ολα μαζι συνθετουν ενα διασκεδαστικο soundtrack για την περιοδο των εορτων.

 

  Η μουσικη διαδραματιζει καθοριστικο ρολο στην διαθεση μας και ειναι μια πολυ απαραιτητη “θεραπεια”, μετα απο ενα δυσκολο 2020. Μια προσφατη μεγαλη ερευνα, κατεδειξε οτι το 89% των συμμετεχοντων πιστευουν οτι η μουσικη ειναι απαραιτητη για την ευημερια τους, ενω το 81,8% αντλει θετικη ενεργεια απο την μουσικη για περισσοτερη ευτυχια.

 

  \”Η χαρα της οδηγησης συμβαδιζει με την αναζωογονητικη δυναμη της μουσικης. Με τη διασκεδαστικη του προσωπικοτητα και το premium ηχοσυστημα Bose Personal Plus, το Nissan JUKE προσφερει την τελεια ευκαιρια για να απολαυσετε μια διαδρομη. Στην συγκεκριμενη περιπτωση, το JUKE βρισκεται  πραγματικα στο στοιχειο του\”, δηλωσε ο Arnaud Charpentier, Αντιπροεδρος Product Marketing της Nissan Europe.

 

  Προσφεροντας μια πραγματικα “πολυχρωμη” μουσικη παλετα, η επιλογη των τραγουδιων αποπνεει μια αισθηση θετικοτητας, που ενισχυεται ακομη περισσοτερο απο το εξατομικευμενο ηχοσυστημα Bose Personal Plus του Nissan JUKE.

 

 

Ενα νεο επιπεδο ακουστικης απολαυσης : JUKE και Bose Personal Plus

 

  Εξοπλισμενο με υπερσυγχρονη, premium τεχνολογια ακουστικης,  το ηχοσυστημα Bose Personal Plus εχει σχεδιαστει ειδικα για το JUKE. Διαθετει οκτω ηχεια, το καθενα επιμελως  τοποθετημενο για να “γεμισει” την καμπινα με μια πληρη γκαμα πριμων, μεσαιων και μπασων ηχων,  δινοντας σε καθε νοτα ενα πλουσιο ηχητικο αποτελεσμα.

 

  Αυτο που ξεχωριζει το ηχοσυστημα Bose Personal Plus απο τα ανταγωνιστικα ηχοσυστηματα  ειναι τα δυο ηχεια που βρισκονται ενσωματωμενα στο καθε μπροστινο προσκεφαλο,  γεγονος που μεταφραζεται σε μια προσωποποιημενη ακουστικη εμπειρια. Τα συγκεκριμενα  ηχεια Bose UltraNearfield συνδυαζονται με μια ειδικη τεχνολογια ψηφιακης επεξεργασιας του ηχου, προκειμενου να προσφερουν μια πραγματικα καθηλωτικη εμπειρια ακροασης 360˚.

 

 

Απροσκοπτη ενσωματωση με NissanConnect και Wi-Fi εντος αυτοκινητου

 

  Εξοπλισμενο με το συστημα ψυχαγωγιας και ενημερωσης NissanConnect της Nissan, ο οδηγος του JUKE μπορει  ευκολα να μεταδωσει σε ροη την νεα playlist, καθ’ οδον. Χαρη στην απροσκοπτη ενσωματωση των smartphones, ο οδηγος και οι επιβατες μπορουν να ανοιξουν την εφαρμογη Spotify μεσω Apple CarPlay® η Android Auto®, επιτρεποντας τους να τραγουδουν και να διασκεδασουν.

 

  Για εκεινους τους επιβατες που θελουν να απολαυσουν τα τραγουδια χωρις να ενοχλουν τους αλλους, το ενσωματωμενο Wi-Fi hotspot του JUKE επιτρεπει εως και οκτω ξεχωριστες συσκευες να εχουν ταυτοχρονη προσβαση στο Διαδικτυο, καθιστωντας ακομη πιο ευκολη τη ροη τραγουδιων εν κινησει.

 

  Η λιστα αναπαραγωγης Happy Holiday μπορει να μεταδοθει σε ροη στο Spotify, απο τον συνδεσμο https://open.spotify.com/playlist/3JMDeMhg5EDAmG8isGZiX3

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!