Το Volvo XC90 κατακτά το βραβείο του ασφαλέστερου αυτοκινήτου

Εχει σαρωσει τα βραβεια οπως : το πιο πολυτελες, το πιο ασφαλες, το πιο ωραιο εσωτερικο, το πιο καλο SUV, γενικα το XC90 εχει ταραξει τα νερα των πολυτελων αυτοκινητων κανοντας τα ολα καλα στον υπερθετικο βαθμο.

Το συγκεκριμενο βραβειο επισφραγιζει την κορυφαια ποιοτητα του XC90 στον τομεα της ασφαλειας, τοσα αναμεσα στα Μεγαλα SUV οσο και για τη συνολικη του επιδοση

Το νεο Volvo XC90 κατεκτησε το βραβειο του ασφαλεστερου αυτοκινητου, “2015 Best in Class”, τοσο στην κατηγορια των Μεγαλων SUV οσο και για τη συνολικη του επιδοση στα ετησια αποτελεσματα του Euro NCAP! O ανεξαρτητος ευρωπαϊκος οργανισμος δοκιμων για τα νεα αυτοκινητα ανακοινωσε τα συγκεντρωτικα αποτελεσματα ολων των δοκιμων που διεξηγαγε μεσα στο 2015, με το ολοκαινουριο 5/7θεσιο σουηδικο SUV να επιβεβαιωνει την κυριαρχια της Volvo στον τομεα της ασφαλειας. 

Το νεο XC90 ειναι το πρωτο και μοναδικο αυτοκινητο στον κοσμο που σημειωσε την απολυτη επιδοση 100% στην αναθεωρημενη, αυστηροτερη διαδικασια αξιολογησης των συστηματων επειγουσας αυτονομης πεδησης η – οπως ειναι ευρεως πιο γνωστα – αυτονομου φρεναρισματος πανικου. Ταυτοχρονα, σημειωσε επιδοση 97% στην υποκατηγορια προστασιας ενηλικων επιβατων, η ανωτερη που εχει καταγραψει οποιοδηποτε νεο μοντελο την τελευταια τριετια στις δοκιμες του Euro NCAP, οταν ειδικα αυτες που σχετιζονται με την προστασια ενηλικων εγιναν ακομα πιο απαιτητικες και επιπονες. 

Σε δηλωση του, ο Γιαν Ιβαρσσον (Jan Ivarsson), Διευθυντης του Ερευνητικου Κεντρου Ασφαλειας της Volvo Cars, τονισε πως «το βραβειο αυτο επιβεβαιωνει τη διαρκη πρωτοπορια της Volvo στην τεχνολογια ενεργητικης και παθητικης ασφαλειας. Η Volvo Cars εχει εξαγγειλει το προγραμμα Vision 2020 (Οραμα 2020), συμφωνα με το οποιο μεχρι το 2020 θα εχει εξελιξει ολες τις απαραιτητες τεχνολογιες ασφαλειας ωστε να μην υπαρχει απωλεια ζωης η σοβαρος τραυματισμος σε ενα καινουργιο Volvo και η τεχνολογια που διαθετει το νεο XC90 μας φερνει πιο κοντα στην υλοποιηση του στοχου μας!»

Το βραβειο που απονεμηθηκε στο νεο XC90 ερχεται να προστεθει στα πολλα βραβεια που εχει ηδη κατακτησει το νεο SUV της Volvo, σε λιγους μολις μηνες εμπορικης καριερας. 
Οι πωλησεις του νεου XC90 συνεχιζουν να ξεπερνουν καθε προσδοκια. Το εργοστασιο στο Γκετεμποργκ λειτουργει στο μεγιστο της δυναμικοτητας του, με το XC90 να εχει συνεισφερει σε μεγαλο βαθμο στην επιτευξη πωλησεων ανω των 503.000 αυτοκινητων παγκοσμιως το 2015, αριθμος που αποτελει ρεκορ στην 89χρονη ιστορια της μαρκας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!