Τραβάει τα βλέμματα το SUV Citroen C5 Aircross

Το νεο SUV Citroen C5 Aircross εντυπωσιαζει απο την πρωτη στιγμη με την παρουσια του, τους επισκεπτες της Εκθεσης “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018” η οποια ανοιξε τις πυλες της το Σαββατο 10 Νοεμβριου στο Ολυμπιακο Ακινητο Ξιφασκιας (πρωην Δυτικο Αεροδρομιο Ελληνικου).


Το  ξεχωριστο SUV Citroen C5 Aircross  που ανηκει στην ακρως ανταγωνιστικη κατηγορια των SUV μοντελων αποκαλυφθηκε, δινοντας ιδιαιτερη εμφαση στα μοναδικα χαρακτηριστικα του νεου μοντελου. Ο Chief Operating Officer της Citroen, Δ. Καββουρης, αφου καλωσορισε τους επισκεπτες στο ξεχωριστο περιπτερο της Citroen, τονισε τη νεα δυναμικη που προσδιδει το νεο SUV Citroen C5 Aircross στη Μαρκα. Οι επισκεπτες της εκθεσης που σε αριθμο εχουν ηδη ξεπερασει και τις πιο αισιοδοξες προβλεψεις, εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν απο κοντα τη ναυαρχιδα της Citroen που χαρη στα μοναδικα της χαρακτηριστικα, δημιουργει τη νεα κατηγορια των Comfort Class SUV. 


Οι καινοτομες αναρτησεις Progressive Hydraulic Cushions και τα καθισματα Advanced Comfort μετατρεπουν καθε διαδρομη σε μια πραγματικα χαλαρωτικη εμπειρια, χαρακτηριστικο γνωρισμα ολων των μοντελων Citroen. Στην καμπινα των επιβατων, η “casual chic” αισθητικη με τις πολλαπλες δυνατοτητες διαμορφωσης, τα 3 ανεξαρτητα, συρομενα και ανακλινομενα πισω καθισματα, προσφερουν ενα ιδανικο περιβαλλον για τους επιβατες που με το νεο SUV Citroen C5 Aircross ταξιδευουν “Comfort Class”! 

Επιπλεον, το τεχνολογικα αρτιο συνολο του νεου SUV C5 Aircross επισφραγιζεται απο μια σειρα βραβευμενων κινητηρων προδιαγραφων Euro 6.2, που ξεχωριζουν τοσο για την αποδοση τους, οσο και για την μειωμενη καταναλωση και εκπομπη ρυπων τους. 
Παραλληλα, οι κινητηρες βενζινης με τους οποιους διατιθεται το μοντελο ειναι οι 1,2 και 1,6 της “οικογενειας” PureTech με 130 και 180 ιππους και συνδυαζονται με χειροκινητο κιβωτιο 6 σχεσεων η αυτοματο κιβωτιο 8 σχεσεων. Η γκαμα των πετρελαιοκινητηρων συμπληρωνεται απο τους 1,5 και 2,0 BlueHDi με αποδοση 130 και 180 ιππους αντιστοιχα.

Στον εντυπωσιακο και λεπτομερως μελετημενο χωρο της Citroen οπου δεσποζει η νεα φιλοσοφια της Μαρκας “La Maison Citroen”, οι επισκεπτες θα εχουν την δυνατοτητα να δουν απο κοντα 1 νεα εκδοση για καθε μοντελο της γκαμας της Γαλλικης εταιρειας.  

Το περιπτερο της Citroen (Stand 25) θα φιλοξενει το νεο Comfort Class SUV Citroen C5 Aircross, καθως και τα υπολοιπα μοντελα της Citroen στην Εκθεση Αυτοκινητου “Αυτοκινηση EKO 2018” και θα υποδεχεται το κοινο στο πρωην Δυτικο Αεροδρομιο Ελληνικου (Αιθουσα Ξιφασκιας) απο τις 10 εως και τις 18 Νοεμβριου 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!