6 εκατ. χλμ δεν είναι αρκετά για την Kia!

Εξι εκατομμυρια χιλιομετρα. Τοσα εχουν διανυσει τα αυτοκινητα της Κia Motors απο το 2002, οποτε και ξεκινησε τη συνεργασια της με το τουρνουα τενις Australian Open. Και επειδη προφανως δεν της… φανηκαν αρκετα, η κορεατικη μαρκα αποφασισε να επεκτεινει τη συνεργασια της με το τουρνουα για αλλα πεντε χρονια, ως το 2023 και το εκανε πραξη, σε ειδικη τελετη που εγινε στο Melbourne Park.

Τα τελευταια 17 χρονια, τα οχηματα χορηγιας  της Kia εχουν διανυσει σχεδον εξι εκατομμυρια χιλιομετρα, κανοντας δεκαδες χιλιαδες ταξιδια μεταφεροντας παικτες του τενις, αξιωματουχους αγωνων και αλλα σημαντικα προσωπα με ανεση και ασφαλεια γυρω απο την πολη της Μελβουρνης.
Ο μυθος του τενις Rod Laver, του οποιου το ονομα ειναι συνυφασμενο με την κυρια αυστραλιανη αρενα, ελαβε μερος στην τελετη υπογραφης της συμφωνιας.  
 \”Ειναι μια απιστευτη συνεργασια για την Kia Motors, που ειναι  πληρως
ευθυγραμμισμενη με το νεανικο πνευμα της μαρκας μας\”, δηλωσε ο Byung Yun Park, Εκτελεστικος Αντιπροεδρος της Kia Motors Corporation. \”Ειμαστε ενθουσιασμενοι που θα ειμαστε μερος του πιο συναρπαστικου τουρνουα τενις Grand Slam του κοσμου για αλλα πεντε χρονια. Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους συμμετειχαν στο Tennis Australia και οσους συμμετειχαν στην οργανωση αυτης της απιστευτης εκδηλωσης για τη σκληρη δουλεια τους στην παροχη αξεχαστων εμπειριων, καθε χρονο ».  
\”Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε οτι θα επεκτεινουμε την πολυ καλη συνεργασια  με τον κυριο χορηγο μας, Kia Motors, για αλλα πεντε χρονια\”, δηλωσε ο Craig Tiley, Διευθυνων Συμβουλος και Διευθυντης Τουρνουα του Australian Open. \”Η συνεργασια Australian Open και Kia Motors ειναι μια απο τις σημαντικοτερες επιτυχιες του αθλητισμου της Αυστραλιας. Το απιστευτο 17χρονο ταξιδι μας συνεχιζει να εξελισσεται και ειναι ενδεικτικο της εξαιρετικης αναπτυξης που εζησαν και οι δυο οργανωσεις μας αυτη τη φορα \”.   Για να γιορτασει τη μακροπροθεσμη δεσμευση της στο αθλημα του τενις, η Kia θα παρουσιασει διαφορες νεες δραστηριοτητες εντος και εκτος δρομου για τους οπαδους του τενις σε ολο τον κοσμο για να απολαυσουν τα επομενα χρονια. Η εταιρεια θα δειξει στους λατρεις της μαρκας τη δυναμη της να εκπλησσει με δυναμικες και συναρπαστικες εμπειριες που ξεπερνουν τις προσδοκιες τους.
Tip: Αν αναρωτιεσαι, στη φωτογραφια διακρινονται απο αριστερα οι : Craig Tiley (CEO & Tournament Director of the Australian Open), Byung Yun Park (Executive Vice President at Kia Motors Corporation), Rod Laver (Tennis Legend), Jayne Hrdlicka(President & Chief of Tennis Australia)

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!