Έρχεται το 2ο Off Road Adventure festival!

To Σαββατοκυριακο, 14 και 15 Σεπτεβριου, απο τις 10 το πρωι ως 8 το βραδυ, μην κλεισεις τιποτα. Ετοιμασου να… σκονιστεις, καθως στον Ιπποδρομο Αθηνων, στο Μαρκοπουλο, θα \”τρεχει\” το 20 Off Road Adventure Festival. Ενα φεστιβαλ για την περιπετειωδη εκτος δρομου οδηγηση, που θα εχει (εκτος απο μπολικο χωμα και λασπη) ολα τα 4Χ4 και pickup της αγορας, αλλα και τις offroad μοτοσικλετες, test drives, events για τους λατρεις του μοντελισμου, διαγωνισμους, shows που θα σου κοψουν την ανασα και δεκαδες happenings για μικρους και μεγαλους. 


Το 2ο Off Road Adventure Festival, γινεται υπο την αιγιδα του Υπουργειου Τουρισμου και του ΕΟΤ, με ισχυρους χορηγους, οπως η Cosmote TV (το TopSpeed.gr ειναι επισης χορηγος επικοινωνιας) αλλα και συμμετεχοντες, οπως μεταξυ αλλων η Suzuki και η Ford με τα δικα της off road monsters. Θα ειμαστε ολοι εκει! Ας δουμε ομως, μεχρι τοτε, τι ειναι το Off Road Adventure Festival και τι μας επιφυλασσει φετος.


Αν μια κατηγορια οχηματων «τραβαει την ανηφορα», τοσο κυριολεκτικα οσο και σε πωλησεις, τοτε αυτη ειναι σιγουρα η κατηγορια των SUV, PICKUP και Off – Road αυτοκινητων.Η ελληνικη αγορα τα εχει λατρεψει, καθως εξασφαλιζουν ανεση στην πολη και ευχερεια μετακινησης σε εκτος δρομου διαδρομες.


Μικρα, μεσαια και μεγαλα SUV, με η χωρις συστημα τετρακινησης, γινονται ολο και περισσοτερο ο αγαπημενος συντροφος του συγχρονου Ελληνα στην πολη, στην υπαιθρο, στην παραλια η στο βουνο. Σιγουρα δεν προκειται για μια παροδικη μοδα. Τα SUV ηρθαν για να μεινουν!


Τα συγχρονα διπλοκαμπινα pick up απο την αλλη, μπορουν να σταθουν το ιδιο καλα στα αλωνια και στα σαλονια! Το pick up δεν ειναι μονο το αγαπημενο αυτοκινητο του συγχρονου αγροτη αλλα και του χομπιστα που θελει ενα οχημα ικανο να μεταφερει την παρεα του και τον εξοπλισμο του.


Τα καθαροαιμα Off Road οχηματα της αγορας εχουν τελος αυτα τα μοναδικα χαρακτηριστικα που μπορουν πραγματικα να σε «ξελασπωσουν», με τετρακινηση και απεριοριστες δυνατοτητες στις εκτος δρομου διαδρομες.


Το Off – Road Adventure Festival ειναι το πρωτο στο ειδος του υπαιθριο event στην Ελλαδα, που το 2018 υποδεχθηκε περισσοτερους απο 4.000 επισκεπτες, οι οποιοι πηραν τις οικογενειες τους και μοιραστηκαν μαζι μας τη συναρπαστικη αυτη εμπειρια. Προκειται για τη μοναδικη κατεξοχην εκθεση στην Ελλαδα για τα SUV, Pickup & 4Χ4 οχηματα καθε κατηγοριας, ενα ξεχωριστο φεστιβαλ για ολη την οικογενεια, που συγκεντρωνει σε ετησια βαση οχι μονο τα αγαπημενα μοντελα, αλλα ολοκληρο τον κοσμο της Off-Road περιπετειας, καθως και τους λατρεις της εξορμησης στη φυση, σε εναν απο τους ιδανικοτερους χωρους για τετοιου ειδους διοργανωσεις.


Βασικος στοχος της διοργανωσης ειναι να αναδειξει τα νεα οχηματα αυτων των κατηγοριων σε στοχευμενο κοινο και να δωσει παραλληλα την ευκαιρια στους επισκεπτες να τεσταρουν τα αγαπημενα τους αυτοκινητα στις ειδικα διαμορφωμενες χωματινες πιστες. Το Off – Road Adventure Festival συνδυαζει αρμονικα την ενημερωση με την ψυχαγωγια, καθως προσφερει παραλληλα την ευκαιρια σε ολοκληρη την οικογενεια να περασει ενα συναρπαστικο διημερο στη φυση με πολλες δρασεις για μικρους και μεγαλους.

Ενας χωρος με μεγαλες δυνατοτητες στη διοργανωση κορυφαιων events, που εχει χαρακτηριστει ως ο απολυτος προορισμος των μεγαλων διοργανωσεων επιλεχθηκε για να φιλοξενησει το 2ο Off-Road Adventure Festival. Η αρενα των καθαροαιμων αλογων θα μεταμορφωθει σε ενα μοναδικο θεματικο παρκο της Off-Road περιπετειας, με εναν οργανωμενο εκθεσιακο χωρο, πιστες test drive συνολικης εκτασης 80 στρεμματων.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το  Off Road Adventure Festival δεν ειναι μια διοργανωση σαν ολες τις αλλες. Για ενα Σαββατοκυριακο ερχεται να ταραξει τα νερα στο χωρο των διοργανωσεων, δινοντας την ευκαιρια σε μικρους και μεγαλους να απολαυσουν ενα μοναδικο διημερο διασκεδασης και περιπετειας στη φυση.

Δοκιμες οχηματων

Μια απολαυστικη πιστα 80 στρεμματων (!) που συνδυαζει το χωμα με την ασφαλτο, περιμενει τους επισκεπτες του Off – Road Adventure Festival να δοκιμασουν τα αγαπημενα τους αυτοκινητα, υπο την καθοδηγηση εμπειρων οδηγων, που θα τους βοηθησουν να ανακαλυψουν τις απιστευτες δυνατοτητες των οχηματων και τη μαγεια της off road οδηγησης.

Δοκιμες On-Off Adventure Motorcycles

Οι λατρεις των on-off μηχανων θα εχουν την ευκαιρια να ζησουν μια αξεχαστη εμπειρια, δοκιμαζοντας τις αγαπημενες τους μοτοσυκλετες σε χωματινες διαδρομες.

Σεμιναρια Ασφαλους Οδηγησης

Γνωριστε τα μυστικα της ασφαλους οδηγησης και βελτιωστε τις οδηγικες σας ικανοτητες απο εμπειρους επαγγελματιες

Δρομικοι διαγωνισμοι –  XC running & Off – Road Beer Mile  

Παρτε μερος σε ενα διαφορετικο αγωνα δρομου, που συνδυαζει το τρεξιμο με… την μπυρα. Οι διαγωνιζομενοι πρεπει να τρεξουν ενα μιλι περιπου. Καθε φορα που περνουν τη γραμμη (5 φορες), πρεπει να καταναλωσουν κι ενα κουτακι παγωμενης μπυρας. Ο διαγωνισμος beer mile ερχεται για πρωτη φορα στην Ελλαδα σε μια off road διαδρομη!

Ιππασια

Μυηθειτε στα  μυστικα της ιππασιας και στα μοναδικα οφελη της σε μικρους και μεγαλους. Φορεστε το καπελο του αναβατη, και ζηστε την εμπειρια της ιππασιας

Flying Fox

Νιωστε την απολυτη ελευθερια και ζηστε την περιπετεια του flying fox, κανοντας εναερια περασματα πανω απο τον Ιπποδρομο Αθηνων

Skimboarding

Φορεστε το μαγιο σας, παρτε τη wave σανιδα σας και καντε τα πρωτα σας βηματα στο θαλασσιο σπορ του skimboarding

Yoga

Απολαυστε στιγμες ευεξιας και ανατασης μεσα απο προγραμματα γιογκα για μικρους και μεγαλους που θα πραγματοποιηθουν απο καταρτισμενους / πιστοποιημενους δασκαλους!

Camping

Ελατε με το τροχοσπιτο, το τροχοκινουμενο η το αντισκοινο σας, και κατασκηνωστε σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο στις εγκαταστασεις του Ιπποδρομου Αθηνων.

Μοντελισμος

Οι λατρεις του μοντελισμου θα απολαυσουν τηλεκατευθυνομενα πιστα αντιγραφα off road οχηματων, σε κλιμακα 1 προς 10, που θα δειξουν τις δυνατοτητες τους στην ειδικα διαμορφωμενη χωματινη πιστα 100 τ.μ. Στο 2ο Off Road Adventure Festival θα εχετε την ευκαιρια να τα δειτε και να τα οδηγησετε.

Δημιουργικη απασχοληση για παιδια

Σε ενα ασφαλες περιβαλλον, τα παιδια σας θα εχουν την ευκαιρια να ξεδωσουν, να παιξουν, να μαθουν και να δημιουργησουν με την εποπτεια εμπειρου προσωπικου. Φουσκωτα παιχνιδια, κατασκευες, ζωγραφικη, ποδηλατο στη φυση, παιδικη γιογκα, κυνηγι χαμενου θησαυρου και πολλα αλλα θα κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον των μικρων μας φιλων.

Προγραμματα γιογκα και εναλλακτικης ασκησης, συμβουλες αναρριχησης, πεζοποριας και ποδηλατικων διαδρομων, διαγωνισμοι οδηγικης δεξιοτεχνιας για αντρες και γυναικες, μοναδικα shows οχηματων, on-off μηχανων και mountain bikes, ζωντανη μουσικη, πικ – νικ στη φυση, διαγωνισμοι με πλουσια δωρα και πολλα αλλα, θα κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον το κοινου και θα προσφερουν σε ολη την οικογενεια ενα αξεχαστο, συναρπαστικο Σαββατοκυριακο, αλλα και στιγμες χαλαρωσης σε ενα καταπρασινο περιβαλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!