Διπλή διάκριση για την Avis στην Ελλάδα

Δυο σημαντικες βραβευσεις στα Peak Performance Marketing Awards απεσπασε η Avis. Η μεγαλυτερη εταιρεια ενοικιασης και leasing αυτοκινητων στην Ελλαδα, ξεχωρισε για μια ακομη φορα για την καινοτομια της σε καθε επιπεδο της λειτουργιας της.


Στην τελετη βραβευσης που πραγματοποιηθηκε την Τεταρτη 5 Ιουνιου, η Avis βραβευτηκε και στις δυο κατηγοριες που συμμετειχε. Συγκεκριμενα, κερδισε:

›          Gold Award στην κατηγορια Best Performance in B2B, για την εξαιρετικα αποτελεσματικη χρηση Performance Marketing προς B2B κοινα της εταιρειας

›          Silver Award στην κατηγορια Best Lead Generation Campaign, για την υψηλη αποδοση της καμπανιας για το Avis Leasing η οποια ξεπερασε τους στοχους που ειχαν τεθει εξαρχης

Οι καμπανιες που βραβευθηκαν πραγματοποιηθηκαν σε συνεργασια με τη Relevance Digital Agency, η οποια κερδισε το βραβειο Agency of the Year και αποτελει στρατηγικο συνεργατη της Avis σε ολες τις ενεργειες performance marketing. Τις βραβευσεις εκ μερους της Avis παρελαβε ο κ. Θωμας Σιολας, Senior Marketing and Communications Manager.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!