Οργανωτικές αλλαγές από την ΤΕΟΜΟΤΟ

Οργανωτικες αλλαγες ανακοινωσε η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. (επιχειρηση του ομιλου Θεοχαρακη, αντιπροσωπος της Kawasaki), στα πλαισια των ενεργειων για την περαιτερω αναπτυξη της στην ελληνικη αγορα.

Την επιβλεψη και τον συντονισμο αναλαμβανει ο κ. Ιακωβος Αλμασιδης, με μεταπτυχιακες σπουδες Μηχανολογου Μηχανικου και μακροχρονη εμπειρια στον χωρο του αυτοκινητου και της μοτοσυκλετας.

Τα καθηκοντα του After Sales & Operations Manager αναλαμβανει ο κ. Δημητρης Σιμιτζης. Ο κ. Σιμιτζης, με μεταπτυχιακες σπουδες στον τομεα Operations & Logistics Management του Πανεπιστημιου Surrey, διαθετει πολυετη εμπειρια στο χωρο της μοτοσυκλετας με ειδικευση στην Οργανωση της Διοικησης και στην Αναπτυξη των Επιχειρησεων.

Παραλληλα, τα καθηκοντα του Marketing & PR Manager αναλαμβανει ο κ. Γιαννης Αλεξακης. Ο κ. Αλεξακης ειναι κατοχος Μεταπτυχιακου Τιτλου στην Διοικηση Επιχειρησεων και διαθετει σημαντικη εμπειρια στο χωρο της μοτοσυκλετας.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. , με ανακοινωση της, ευχεται καλη επιτυχια στη νεα ομαδα Διοικησης, εκφραζοντας παραλληλα την βεβαιοτητα οτι \”με την εμπειρια και τις εξειδικευμενες γνωσεις τους θα συμβαλλουν καθοριστικα στην επιτευξη των στοχων της εταιρειας και στην χαραξη της νεας της πορειας στην ελληνικη αγορα\”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!