Θα είναι έτσι η νέα Toyota Supra;

Μεχρι το Σαλονι Αυτοκινητου του Τοκυο, τον Οκτωβριο, οποτε και θα κανει την πρωτη της εμφανιση, εστω και ως concept, εχουμε πολυ καιρο ακομα. Οποτε, με αφορμη και το spy video που δειχνει το νεο supercar της ιαπωνικης φιρμας να παιζει στα χιονια (θα το βρεις παρακατω), προσπαθουμε να απαντησουμε στα… βασανιστικα ερωτηματα που εχουν ολοι οι petrolheads του πλανητη.
Η φωτογραφια απο το supramkv.com

Και, το κυριοτερο, περα απο το μοτερ, που ξερουμε προς το παρον οτι θα ειναι ενα εξακυλινδρο twin turbo, ειναι το πως θα μοιαζει. Καμουφλαρισμενες φωτο του, εχουμε δει πολλες. Και, πανω- κατω μπορουμε να κανουμε υποθεσεις.
Το rendering εκανε (και μαλιστα σε διαφορα χρωματα) το supramkv.com

 Οι ανθρωποι του supramkv.com πηραν δυο φωτογραφιες απο καμουφλαρισμενη Supra που ειχε βγει για δοκιμες και προσπαθησαν να κανουν τα δικα τους renderings. Τα οποια, θα ομολογησεις, ειναι ο,τι πιο κοντινο μπορει να γινει σε σχεση με αυτο που μπορει να σκεφτονται οι ανθρωποι της Toyota, αν κρινουμε απο τα spy videos και τις spy photos.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Yi9NeoFOagE&w=320&h=266]

Και μετα, τα αλλα ερωτηματα: Τι εχει προκυψει απο την, επι πεντε χρονια εξελιξη του νεου μοντελου με τη BMW; Ο εξακυλινδρος θα ειναι σε σειρα, η σε διαταξη V; Το μονο που μπορουμε να πουμε, ειναι οτι στην αγορα \”ακουγεται\” πως η Toyota σκεφτεται να λανσαρει δυο εκδοσεις της νεας Supra.

Μια με τον εξακυλινδρο που βλεπουμε να αναπτυσσεται και να δοκιμαζεται εδω και, αργοτερα, μια εκδοση Gazoo, η οποια θα ειναι δραματικα γρηγοροτερη, καθως θα ειναι tuned και θα διαθετει κινηση στους 4 τροχους, με τη βοηθεια και δυο ηλεκτρικων μοτερ.

Το μεγα ερωτημα ομως, με τοσους φαν της κλασικης Supra να βρισκονται στα… καγκελα, ειναι εαν ο απογονος θα καταφερει να σηκωσει το βαρυ, πολυ βαρυ ονομα του προγονου, που μετατραπηκε σε θρυλο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!