H παρουσίαση του Renault Megane στο ελληνικό δίκτυο διανομέων

Η παρουσιαση του Νεου Renault MEGANE στο Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Διανομεων και Επισκευαστων της Renault, σηματοδοτησε το εμπορικο λανσαρισμα του δημοφιλους μοντελου που συμπληρωνει ιδανικα τη γκαμα της Renault.


Στις 17 και 18 Ιανουαριου, στην πολη του Ναυπλιου, η Teoren Motors B. N. Θεοχαρακης παρουσιασε στο Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Διανομεων και Επισκευαστων της το νεο Renault MEGANE.

Στις δυο ημερες του συνεδριου οι εκπροσωποι των Εξουσιοδοτημενων Διανομεων ειχαν την ευκαιρια να οδηγησουν το νεο μοντελο και να ανακαλυψουν τις δυνατοτητες και τα πρωτοποριακα χαρακτηριστικα του που το καθιστουν ως την πλεον προηγμενη και ολοκληρωμενη προταση στην κατηγορια.

Το υψηλο τεχνολογικο υποβαθρο του νεου μοντελου, εκτος των αλλων, περιλαμβανει και μια σειρα συστηματων που ως στοχο εχουν την ελαχιστοποιηση της καταναλωσης. Στα πλαισια της παρουσιασης οι εκπροσωποι του Δικτυου ειχαν την ευκαιρια να λαβουν μερος σε ενα πρωτοτυπο διαγωνισμο οικονομιας, του οποιου η διαδρομη περιλαμβανε μερικα απο τα ομορφοτερα σημεια της πολης του Ναυπλιου. Αρωγος στην προσπαθεια των διαγωνιζομενων ηταν και η λειτουργια ECO2 του συστηματος R-Link2, η οποια μεσω της πολυλειτουργικης οθονης των 8,7 ιντσων δινει σε πραγματικο χρονο πληροφοριες για την καταναλωση, αλλα και συμβουλες για τη μειωση της. 

Παρα το οτι το μεγαλυτερο μερος της διαδρομης διεξηχθη σε σημεια με σημαντικη κινηση, οι περισσοτεροι οδηγοι καταφεραν να πετυχουν επιπεδα καταναλωσης κατω απο τα 5 λιτρα/100χλμ. Νικητης του διαγωνισμου ECO2 fuel economy challenge αναδειχθηκε ο κ. Τερζης, Επισημος Διανομεας και Επισκευαστης στο Ν. Λακωνιας με καταναλωση μολις 4,4λιτρων/100χλμ! Την δυο θεσεις της τριαδας συμπληρωσαν η κ. Θαγγοπουλου (Ξανθη) και ο κ. Μπεντενιτης (Ναυπλιο).


Τωρα, μπορεις και εσυ να ανακαλυψεις και να οδηγησεις το νεο Renault MEGANE σε ολο το Εξουσιοδοτημενο Δικτυο Διανομεων της Renault, πατωντας εδω.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!