Η Subaru κατακτά τον τίτλο του Πρωταθλητή ERC2 για το 2016!

Μετα απο σημαντικη παρουσια χρονων στον κοσμο των Ραλι, η Subaru ερχεται να συμπληρωσει τη συλλογη της με αλλον ενα σημαντικο τιτλο. Αυτον της κατακτησης του Ευρωπαϊκου Πρωταθληματος Ραλι στην κατηγορια αυτοκινητων παραγωγης (ERC2) για το 2016! Συγκεκριμενα, η Πολωνικη ομαδα ραλι της Subaru, καταφερε με μια εξαιρετικη πορεια μεσα στη χρονια να εξασφαλισει τον τιτλο, χαρη στις οδηγικες ικανοτητες των Wojciech Chuchała και Daniel Dymurski. 

Βασιζομενοι σε ενα αψογο τεχνικο team και φυσικα στην ταχυτητα και την αξιοπιστια του Subaru WRX STI, το οδηγικο ντουετο της Subaru Πολωνιας καταφερε να κερδισει συνολικα πεντε απο τις διοργανωσεις του πρωταθληματος. 
Η κατακτηση της κορυφης του βαθρου στις Καναριες Νησους, στην Ιρλανδια, στο Ραλι Acropolis, στις Αζορες και στην ιδιαιτερη πατριδα της ομαδας, την Πολωνια, οδηγησαν τη Subaru με μαθηματικη ακριβεια στην επιτυχια, χαριζοντας της για αλλη μια φορα μια σημαντικη διακριση. 

Το κοινο μπορει να δει το Subaru WRX STI, καθως και ολα τα μοντελα της Subaru απο κοντα, με μια επισκεψη στις ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, Λεωφ. Κηφισιας 286, Χαλανδρι 15232.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vYIHX_UUkKw]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!